Ahmet Emin Yılmaz
Ahmet Emin Yılmaz

Ayşe Ertan’ın isteğini kırmayan Davutoğlu’ndan özçekim pozu!

Toplantıyı… Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı verilişinin 80. yılı nedeniyleAK Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı düzenledi.
Açılış konuşmasını Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı Ankara’daki toplantıya AK Parti’nin seçilmiş belediye ve il genel meclisi üyeleri katıldılar.
Bu kapsamda…
Bursa’dan da İl Kadın Kolları Başkanı Emine Yavuz Gülgeç başkanlığında veİl Kadın Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Güler Nalbant’ın yanı sıra seçilmiş 25 belediye meclisi üyesi AK Partili kadın toplantıya katılmak üzere Ankara’ya gitti.
Dün sabah…
Açılış konuşmasını yapan Başbakan Davutoğlu salondan ayrılacağı sırada, AK Parti Osmangazi İlçe kadın Kolu Başkanı ve aynı zamanda Osmangazi Belediye Meclisi Üyesi olan Ayşe Ertan yerinden kalkıp yanına gitti.
Ben Bursa’dan geliyorum” diyen Ertan’a Davutoğlu da ilgi gösterdi.
Bunun üzerine…
 
 
Ertan cep telefonunu gösterip “İzin verirseniz, sizinle özçekim yapabilir miyim?” diye sordu. Davutoğlubunun üzerine “Hay hay, neden olmasın” cevabı verince çevresindeki korumalar hemen atılıp “Biz çekelim” dediler, ama Ertan fotoğrafı özçekim olarak kendisinin yapacağını söyledi.
Sonra da…
Başkan Davutoğlu ve Ayşe Ertan birlikte objektife poz verdiler.
Ankara’da çekilip Bursa’da sükse yapan Başbakan’la özçekim fotoğrafını dün öğleden sonra sosyal medyada görünce AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolu Başkanı ve Osmangazi Belediye Meclisi Üyesi Ayşe Ertan’ı aradık.
Mutluydu…
Her şey bir anda kendiliğinden gelişti, Sayın Başbakanımızın yanına gidip kendimi tanıttım ve özçekim yapmak istediğimi söyledim. O da kabul edince ortaya bu poz çıktı” dedi.
Toplantıyla ilgili olarak da şunları söyledi:
Seçme ve seçilme hakkının verildiği ilk yıllarda, yani 80 yıl önce Türk kadını seçilmişlikte dünyada ikinci sıradaydı. Ama sonraları sürekli düştü.”
Şunu vurguladı:
Son zamanlarda seçilmiş kadınlarda artış var. Adalet ve Kalınma Partisi gerek milletvekili listelerinde, gerek meclis listelerinde en çok kadın aday gösteren parti olarak bu artışa önemli katkı koyuyor.”
Hedefi şu:
Bizlere düşen, bunun daha da arttırılması. İşte bu toplantıda seçilmiş kadın sayısının daha nasıl arttırabileceğimizi konuşup tartışıyoruz.”

 

***

 

Altepe’den kadınlara şehircilik sunumu

 

 

AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi tarafında kadınlara seçme ve seçme hakkı verilişinin 80. yılı nedeniyle Ankara’da düzenlenen toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de sunum yaptı.
Moderatörlüğünü AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik’in yaptığı oturuma AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Dora, İstanbul Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya, Gaziantep Milletvekili Derya Babak ile birlikte katılan Altepe, şehircilik ve şehirleşmeyi anlattı.

 

Konferans özelliği taşıyan sunum, toplantıya katılan AK Parti’nin seçilmiş kadınları tarafından büyük ilgi gördü.

 

***

 

Alman parlamenterin raporunu Tülin Kara çürüttü!
 
 
 
 
Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi’nin dün Paris’te yapılan oturumu Türkiye’deki çalışma yaşamıyla ilgili hareketli anlara sahne oldu.
Çünkü…
Alman Milletvekili Andrej Hunko’nun henüz taslak halinde olan “Grev Hakkı Dahil Olmak Üzere Toplu Sözleşme Hakkının Koruması” başlıklı raporu <span lang="tr-TR" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 1

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X