Ahmet Emin Yılmaz
Ahmet Emin Yılmaz

MHP ‘seçim yönetimi’ oluşturdu: 2023’e kadar her dakika sahada!

Hedefi… İl kongresini tamamladıktan sonra, ilçe kongrelerindeki gibi yıldırım hızıyla teşkilatları ziyaret edip ilk yönetim kurulu toplantılarına katılmakta olan MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı açıkladı.

Kongrelerimiz sonrası başlayan partimizin 13. dönemi bizim için çok önemli. Çünkü, Türkiye Cumhuriyeti devletinin 100. yıldönümü. O nedenle, bu dönem bizim ‘Büyük Türkiye’ ülkümüzün gerçekleşeceği dönem olacak.”

Şunu vurguladı:

Bu dönem için kongrelerde seçilmiş olan yönetim kurullarımız, 2023 yılında zamanında yapılacak seçimin sorumluluğunu da üstlenecekler.”

Ardından…

Hedefe ulaşmak için, diğer dönemlerden daha fazla sorumluluğumuz olduğunun farkındayız” dedi ve bu döneme özel yeni yapılanma yoluna gittiklerini söyledi.

Yeni yapılanmanın neler getirdiğini şöyle açıkladı:

17 ilçemizin ve il teşkilatımızın doğru şekilde koordine edilmesiyle işe başlayacağız. Bu nedenle aktif olarak sahada çalışacak komisyonlara dayalı yönetim sistemi getiriyoruz. Bu amaçla il ve ilçelerimizde birbirleriyle uyumlu komisyonlar oluşturduk.”

İşleyişi de anlattı:

Her komisyon için İl Başkanlığımızda il başkan yardımcılarımızdan biri sorumlu olarak görev yapacak. Aynı şekilde, ilçelerde de ilçe başkan yardımcıları ayrı ayrı komisyonlardan sorumlu olacaklar.”

Sistemin koordinasyon noktası şu:

Bu komisyonlardan sorumlu olan il başkan yardımcıları ve ilçe başkan yardımcıları ayda bir kez İl Başkanlığımızda toplantı yapacaklar. Böylece 17 ilçe teşkilatıyla il teşkilatı arasında çok kuvvetli bir bağ oluşturacağız.”

Şunun da altını çizdi:

Yapmak istediğimiz şu: Sorumluluğu dağıtıp, daha fazla insanla etkileşime geçebilmek. Sistemin işleyişi bu nedenle önemli.”

Üzerinde durduğu ise şu:

Allah nasip ederse, birkaç ay içinde bu yapıyı teşkilatlarda tam olarak oturtacağız. Sonra da, zamanında yapılacak olan 2023 seçimleri için hız kesmeden çalışmak üzere sahaya çıkacağız.”

Şunu da ekledi:

Seçime kadar her gün her dakika sahada olacağız. Girilmedik mahalle, gezilmedik sokak bırakmayacağız.”

 

MHP İl Başkanlık Divanı belli oldu

MHP il kongresini 20 Eylül’de yaptı. İl Başkanı Cihangir Kalkancı başkanlığında kongrede seçilen yeni il Yönetim Kurulu da görev bölümünü tamamladı ve böylece il Başxkanlık Divanı belli oldu.

Buna göre…

Süleyman Tefekkür yönetimde İl Başkanvekili olurken, H. Murat Kabadayı, Ferhat Daysalı, Altuğ Burak Aytekin yeni dönemde il Başkan Yardımcıları oldular.

Serkan Aslım’ın il Sekreteri, Uğur Susam’ın İl Sekreter Yardımcısı olduğu yönetimde Mevlut Sağlam da il Muhasibi olarak görev aldı.

 

Bursa’yı 2 bölgeye ayıran MHP, 16 özel komisyonla yönetimini genişletti

Dikkat çeken şu… Yeni dönem için sorumluluğu dağıtıp, daha fazla kişiyi yönetime adapte etmek üzere yeni bir yapılanma planı hazırlayan MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı seçim çevresi olarak Bursa’yı iki bölgede planlarken, 16 farklı komisyon kurdu.

Buna göre…

1. Bölge’de Cemalettin Aydemir, Alaattin Akkuş, Halil Köse, Yavuz Eyyüpoğlu görev alırken, 2. Bölge’de Necati Güneş, Kadir Karakuş, Uğur Bayram, Şenol Yardımcıoğlu görev üstlendiler.

Yanı sıra…

Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Gökhan Altun’la Alper Eker ve Ömer Uğur Demir çalışacaklar. Kamu Kurum ve Kuruluşlarından Sorumlu il Başkan Yardımcısı Özcan Taşçı’nın komisyonunda Ferit Haspolat, Gökçen Budaker, Emre Sekban, Ümit Kayalcı, Vehbi Atan, Mustafa Oruç görev yapacaklar.

Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Doğu ile İsmail Yağlı, Tuğba Şentürk Yılmaz, Münevver Akalın, Batuhan Arısoy görev yaparken, Seçim İşlerinden Sorumlu il başkan Yardımcısı Hakan Hacıaydın’ın komisyonunda Yunus Sarıboğa, İlhan Şentürk ve Faruk ıslak yer aldı.

 

Her konuda bir komisyon görev yapacak

MHP’deki planlamaya göre, güncel sorunlar başta olmak üzere her konuda bir komisyon oluşturuldu ve her komisyondan bir il başkan yardımcısı sorumlu oldu.

Görevler şöyle:

Ekonomi ve Sosyal Politikalar Erdoğan Taşkoyan, Tanıtım ve ve Medya Sertaç Yurdacan, Çevre ve Sağlık İşleri Mustafa Camcı, Ar-Ge ve Akademik Odalar Mehmet Yıldız, Halkla İlişkiler Beşir Deniz, Bürokrasi ve İş Dünyası Muharrem Zümrüt, Siyasi ve Sosyal İşler Musa Yılmaz, Gençlik ve Spor Selçuk Tüter, Sendikalar Mesut Bereket, İdari İşler Mehmet Elaltuntaş, Sivil Toplum Kuruluşları Hikmet Çalışye, Tarım ve Hayvancılık Tarkan Gani.

 

Atlı polis devriyesi Cumhuriyet Caddesi ortamına çok özel bir hava kattı

Projeyi… Bursa Kent Konseyi Ulaşım Çalışma Grubu Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi M. Tözün Bingöl ve yakın geçmişte Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Daire Başkanı olarak görev yapan Ulaşım Çalışma Grubu Üyesi Nevzat Önder’i kabulünde Bursa Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ilk kez açıkladı.

Biz de…

16 Şubat günü bu sütunlarda yer verdik. 9 Mart’ta da Ankara’dan bu amaçla 7 at alındığını, bu atlarla görev yapacak 7 polisin de eğitim için İzmir’e gönderildiği bilgilerini aktardık

İşte…

Aslan’ın büyük parklarla kentin tarihi ve turistik yerlerinde görev yapmak üzere planladığı atlı polis devriyesi sessiz sedası başladı.

Açıkçası…

Cumhuriyet Caddesi’nde çekilen fotoğrafları görünce heyecanlandık. Çünkü, atlı polis devriyesi araç trafiğine kapalı Cumhuriyet Caddesi’ne apayrı bir görünüm katmış.

Üstelik…

Vatandaş da kentin tarihi kimliğiyle örtüşen atlı polislere çok ilgi gösteriyor. Bursa’ya yakıştı.

 

Uludağ Tıp’tan Azerbaycan’da cepheye gittiler

Saldırıyı Ermenistan başlattı. Fakat gelinen noktada, Azerbaycan 1992’de işgal edilen topraklarını kurtarıyor.

Buna karşın…

Ermenistan’ın yerleşim yerlerine uzaktan attığı roketlerle yaşamını yitiren ya da yaralanan siviller var.

İşte…

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görevli Azerbaycanlı asistan doktorlar, vatandaşlarının savaş sahasında kendilerine ihtiyaç olduğu için ülkelerine döndüler.

Vatan için cepheye giden Azerbaycanlı doktorları BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz uğurladı.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X