Altan Kutucu
Altan Kutucu

Bursaspor İnfo Yatırım’dan müthiş operasyon…

Köşe Yazısını Dinle

Bursaspor İnfo Yatırım hafta içerisinde gelişen olaylar sonrası çok çabuk aksiyon alarak önce antrenmanda koçuna saygısızlık yapan takımın uzun rotasyonunun en önemli parçası Hamilton’u yollayıp, bu ekonomik zorluklara rağmen ve oyuncu seçiminin çok kısıtlı olduğu bir zamanda Alex Gavrulovic (ilk maçında 14 sayı, 5 rib.) gibi bir oyuncuya lisans çıkarıp takımdan ayrı sonradan otobüs ile düşme hattı için en kritik maç olan Denizli’ye yetiştirmek, her takımın becereceği bir iş değil.

Önce Koç sevgili Serhan Kavut’u aldığı bu karar için kutluyorum. Teknik taktik yanında bu liderlik içeren davranış ile bana göre esas şimdi tam bir BSL koçu oldu. Tabii ona destek vererek bu jet operasyonu gerçekleştiren yönetimi de alkışlıyorum.

Ligde sıkıntı yaşayan takımlar içerisinde en zor fikstür Bursaspor da ve son iki maçını Efes ve Fenerbahçe ile oynuyorken, diğer takımlar Denizli, Bodrum ve Bahçeşehir aralarında oynuyorlar. Tabii ki hiç bir şey bitmiş değil ancak Bursapor bu galibiyetle Denizli’nin ikili averaj ve kazanılan 2 maç ile adeta 3 galibiyet önüne geçmiş oldu. Ayrıca herhangi bir üçlü, dörtlü averajda da alınan bu 2 galibiyetin puanı çok büyük avantaj olacak.

Maça gelince; Denizli’nin en önemli oyuncusu Mason’un ailevi sebeplerle oynamaması büyük bir şans olurken, son haftaların formda oyuncusu Brown 25 sayı ile yine harika iş çıkardı. Michineau’daki yükseliş devam etti, Neal da çok kritik işler yaptı. Ancak maçın X faktörü bana göre ligin en iyi bir numara savunucusu Ömer Utku’nun hücumda ekstra katkı sağlamasıydı.

Haftaya Bursa’da oynanacak Manisa maçının kazanılması ile bu büyük zorluklarla mücadele edilen sezonu mutlu bir şekilde tamamlanmış olacak. Bu sonuçtan sonra ligdeki düşmeme mücadelesinde iki hafta sonra Bodrum’da oynanacak Bodrum-Denizli maçı çok önemli bir karşılaşma durumuna geldi.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X