Emre Kurtbay
Emre Kurtbay

Bu utancın gereğini yapın!

Köşe Yazısını Dinle

Bursaspor’un, son 8 maçın tamamını kaybeden ve bu karşılaşmalarda 45 gol yiyerek averaj takımına dönüşmüş olan Tarsus İdman Yurdu’nu mağlup etmesi haliyle beklenen bir durumdu, değil mi? Aksini zaten hiçbirimiz aklımızın ucundan geçirmezdik. Ancak sağ olsun Bursasporlu futbolcular ve teknik heyet bizi bu utançtan da mahrum etmediler. 90 dakikadaki görüntüyle yüzümüzü kızartmayı başardılar!

Sen git Amed Sportif’i yen, Erokspor ile deplasmanda berabere kal; sonrasında üst üste önce Ankaraspor’a yenil, devamında da havlu atmış rakibe can suyu ol… Üstelik 2-0 da öne geçmişsin. Hata yaptı diye kesilen Deniz’in yerine oynayan kaleci Canberk’in gereksiz penaltı yaptırmasıyla bir anda elleri kolları birbirine dolandı Bursasporlu oyuncuların…

Tarsus’un 2001 Suriye doğumlu futbolcusu, filiz lisansı Kuvayi Milliyespor’da çıkan Mohammad Lith Alzin tek başına Bursaspor savunmasını darmadağın etti. Bir kişi bile durduramadı. Kalecileri Mert Can Saltık kariyer maçını oynadı. İki farklı üstünlüğü yakalamasına rağmen rakibini küçümseyen, hafife alan Bursaspor, bunun bedelini çok ağır ödedi. Evet, kaçan net pozisyonları çok yeşil beyazlıların. Ancak bu vurdumduymazlığın, gevşekliğin bahanesi olmaz, olamaz!

Bu yüzden başta teknik heyet olmak üzere bu utanç tablosunda kimlerin payı varsa derhal gereğini yapmalıdır. Yapılmadığı taktirde bu filmin sonunun ne olacağı herkesin malumu… Geç kalınmadan bu takımı limana sağ salim yanaştıracak hamlelerin yapılması gerekiyor. Bu sorumluluğun altına girecek bir deli  olur mu bilmiyorum… Lakin bu takımı bir şekilde silkelenmesi için kan değişikliğine ihtiyaç olduğu da önlenemez bir gerçek!

 

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X