Emre Kurtbay
Emre Kurtbay

Bursaspor’u daha ne kadar rezil edeceksiniz!

Köşe Yazısını Dinle

Gün geçmiyor ki, Bursaspor arması yine bir yerlerde rezil olmasın… Ligde istediği sonuçları alamayan yeşil beyazlılar, Türkiye Kupası 2.Tur maçında da Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Gölcükspor’a evinde 2-1 mağlup olarak elendi. Açıkçası sahada amatör olan Gölcükspor mu yoksa Bursaspor muydu? Çok net Bursaspor’du.

Hocaların emeklerine pek bir şey diyemem, hepsi Bursaspor’un başarısını istiyor… Lakin bu takım antrenmanlarda ne yapıyor Allah aşkına! Bir takım iki pası bir arada yapamaz mı? Yanlış anlaşılmasın. Mesele elenmek değil. Kulüp bu haldeyken kimse kupayı takmaz ancak böyle bir şekilde amatör bir takıma elenmek asıl içimizi acıtan… Metroda genç taraftarlara sorulan “Maç ne oldu?” sorusuna “Yine yenildik, alıştık artık, başka ne olacaktı sanki?” diyerek baş eğmelerini görmek yüreğimizi burkan…

Eğer amacınız yönetim olarak Bursasporluları utandırmaksa bravo… Bunu çok güzel yapıyorsunuz. Belki de başardığınız tek şey. İstikrarlı şekilde buna devam ediyorsunuz. Sırada ne var? Bursaspor’u 3.Lig’e mi düşürmek? Hiç kuşkum yok ki siz görevde kaldığınız sürece bu da olacak… Koskoca kulübü elaleme rezil etmeye devam edeceksiniz.

Bursaspor günden güne erimeye devam ediyor hızla. Yeni transfer yasakları, puan silme cezaları kapıda. Ama siz boşverin bunları. Bol bol dava açmaya devam edin. Yakında dava için ortada Bursaspor kalmayınca ne yapacaksınız merak ediyorum doğrusu… Israr etmeyin, istifa edin!

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X