Emre Kurtbay
Emre Kurtbay

Büyü bozuldu!

Köşe Yazısını Dinle

Bursaspor, 2022-2023 sezonundaki ilk deplasman galibiyetini 14. haftada Menemen FK’yı 1-0 mağlup ederek aldı. Son dakikalarda Ozan İsmail Koç‘un ayağından gelen golle deplasman şansızlığını kıran ve AROG filmindeki gibi bir nevi ‘büyüyü bozan‘ Timsah, rahat bir nefes aldı. Geçen hafta Düzcespor maçındaki istekli oyunun devamı özellikle ilk yarıda devam ederken bu kez istek ve mücadele sonuca da yansıdı.

İsmail Ertekin yönetimindeki yeşil beyazlılar, aslında ilk yarıda skoru bulabilirdi. Gerek maçın başında Kubilay’ın aklını kullanması, gerek de Cenk Şahin ile yakalanan pozisyonlardan sonuç çıkmadı. Üstüne bir de Kubilay Sönmez’in rakibin müdahalesiyle ceza sahasın içinde yerde kalmasına maçın hakemi Alim Kandemir ve kıdemli yardımcı Mehmet Kuru, gördükleri halde sessiz kalmasalar Bursaspor’un golü bulması işten bile değildi.

İkinci yarıda ilk yarıya oranla pozisyon üretmekte zorlanan Timsah’ın ilacı, oyuna sonradan giren  Hamza Baran’ın 86’da Ozan İsmail Koç’a al da at dercesine ortasında geldi. İkramı geri çevirmeyen Ozan İsmail ilk deplasman galibiyetini getirirken, takımın özgüvenine de önemli bir katkı yaptı.

Alınan 3 puanda taraftarın da payını vermeliyiz. Adeta kümesi andıran, çağ dışı deplasman tribününde takımlarına 90 dakika destek veren yeşil beyazlı taraftarlar, alınan 3 puan sonrasında ilk kez Bursa’ya mutlu döndü. Bu takım daha fazla desteği, bu hafta sonu oynanacak Isparta maçında görmeli diye düşünüyorum.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X