Emre Kurtbay
Emre Kurtbay

Daha ölmedik!

Köşe Yazısını Dinle

Süper Lig hedefiyle başladığı sezonda tarihinin en zorlu günlerinden geçen Bursaspor’un Altınordu ile Timsah Park’ta oynayacağı maç çok büyük önem arz ediyordu.

Maalesef haftalardır 1.Lig’de düşme hattında bulunan, transfer tahtası kapalı olup en değerli gençlerinden 3’ü yok pahasına satılıp parasının 2. Başkanına cebine gittiği, üstelik transfer tahtası da kapalı olan Bursaspor, çok şükür ki altın değerinde bir 3 puan aldı Altınordu karşısında.

6 maçtır ligde kazanamayan yeşil beyazlılar, az ama öz taraftarının büyük desteği, futbolcuların müthiş mücadelesiyle kazanmasını bildi.

Şeytanın bacağını kıran Bursaspor’da futbolcuların gösterdikleri istek inanılmazdı.

Yaşanılan sürece karşı büyük bir reaksiyon gösteren oyuncuların ve teknik heyetin armaya sımsıkı sarılmasıyla dışarıya karşı vermiş olduğu mesaj da oldukça netti; “Biz daha ölmedik.”

Çok kritik bir maçı kazanan Bursaspor’un önünde salı gününe kadar çözülmesi gereken transfer tahtası gibi hayati bir sorunu mevcut.

İnanıyorum ki o da geç de olsa şehrin desteğiyle hallolup yarınlara daha umutlu bakabileceğiz.

 

Tamer Hoca büyük şans!

Son yıllarda hiçbir şeyin doğru düzgün gitmediği, her geçen gün eriyen Bursaspor’da “şu anda en çok güvenilen kim?” diye sorsanız buna kesinlikle Tamer Tuna derim.

Eminim ki çoğu Bursasporlu da böyle düşünüyordur.

Geldiği günden itibaren yaptığı açıklamalar ve gösterdiği duruşla birlikte, takım içinde futbolcuların da büyük saygı gösterdiği Tamer Hoca, Bursaspor’un son yıllarda başına gelen en güzel şeylerin başında geliyor bana göre.

Kulübün en zor günlerinde, kendilerine ‘lider’ denilenlerin kaçtığı dönemde ‘lider’ olmanın ne demek olduğunu gösteren ve aidiyetini çok içten hissettiğimiz Tamer Tuna, Bursaspor için büyük şans.

Herkesin yapamayacağı açıklamaları yapan ve gerçekleri bir bir dile getiren Tamer Hoca ile keşke daha önce yollarımız kesişseydi.

İnanıyorum ki yazılacak büyük hikayede başrolde o olacak.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X