Emre Kurtbay
Emre Kurtbay

Koşar adım 3.Lig’e!

Köşe Yazısını Dinle

Bursaspor için 2. Lig’de de yolun sonu maalesef çok net görünüyor! Süper Lig’in 5. şampiyonu Timsah, göz göre göre 3. Lig’e düşüyor ve ne yazık ki hiç kimse bir şey yapmıyor!

Yeşil beyazlılar TFF 2. Lig Beyaz Grup 26. hafta maçında deplasmanda karşı karşıya geldiği Ankara Demirspor’a 2-0 mağlup olarak kazanamama serisini 15 maça çıkardı. 13 puanla son sıraya demirleyen Bursaspor’a artık mucizenin de mucizesi gerekiyor.

TCDD Ankara Demirspor Stadı’nda oynanan maça takımın en golcü ismi Çağatay Yılmaz’ın dönüşüyle daha farklı başlamayı hedefleyen yeşil beyazlı ekip ilk ve tek tehlikeli atağını 7. dakikada gerçekleştirdi.

Kontratakta Abdullah Tazgel’in sol taraftan açtığı orta müsait durumdaki Çağatay’ı ve Mustafa’yı es geçti.

ARTIK KABULLENMİŞLER!

Kontrollü bir oyun sergileyen ev sahibi Ankara Demirspor üç dakikada iki gol buldu. Başkent ekibi 18’de kaleyi cepheden gören serbest vuruşu etkili kullanan stoper Gökhan Köseoğlu topu ağlarla buluşturdu ve Bursaspor 1-0 geri düştü.

Timsah bu golün şokunu atlatamadan 20’de Barış Dalkıran ceza sahası içinde Harun Aydın’ı düşürünce Ankara Demirspor penaltı kazandı. Penaltıyı Mustafa Fettahoğlu kaleci Deniz’i ters köşeye göndererek direğin de yardımıyla gole çevirdi ve fark ikiye çıktı, ilk yarı 2-0 sona erdi.

Hem golün ardından hem de ikinci yarıda bir türlü reaksiyonu veremeyen ve sahada kabullenmiş bir görüntü ortaya koyan Bursaspor, maçı kaleye isabetli şut gönderemeden tamamladı ve mücadele 2-0 sona erdi.

HAYALCİLİK OLUR!

“Bursaspor varsa umut vardır her zaman” diyoruz ve bu umutla, yeşil beyaz arma yalnız kalmasın diye kilometrelerce yol gidiyoruz. Zaten bir mucizeye ihtiyaç vardı lakin dünkü karşılaşma Bursaspor adına bu sezonun da çöpe gittiğinin bir göstergesi gibi.

Hali hazırda düşme hattının hemen üstünde yer alan Altınordu ile puan farkı tam 10’a yükseldi. Üstelik Bursaspor bu haftayı bay geçecek ve puan farkının yükselme ihtimali de çok fazla.

Kazanmayı geçtim, gol atmakta bile bu kadar güçlük çeken bir takımın ligde kalma ihtimali ne yazık ki yok denecek kadar az artık. Bu satırları da yazmak Bursasporlu olarak çok zor ancak gerçekleri de göz ardı edemeyiz. Diğer türlüsü hayalcilik olur!

Maalesef bir seneyi daha küme düşerek kaybedeceğiz.

3.LİG’DEN DE DÜŞERİZ!

Maç içinde, girişleri yasak olmasına rağmen içeri girmeyi başaran Bursasporlu bazı taraftarlar Ümit Şengül’e “Hocam bu takım niye oynamıyor” diye serzenişte bulundu.

Maalesef takım oynamıyor değil, oynayamıyor. İstese de yapamıyor yani! Bursaspor’u bu halde görmek her ne kadar zor olsa da gerçekleri kabul etmeli ve mayıs ayında transfer tahtasının açılması için herkes üstüne düşen görevi yapmalı.

Aksi taktirde bazı oyuncuların takımdan ayrılıp sözleşmeleri bitenlerin akıbetinin belirsiz olduğu bu Bursaspor, ne yazık ki 3. Lig’den de düşer!

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X