Emre Kurtbay
Emre Kurtbay

Mücadele ve pes etmemenin karşılığı

Köşe Yazısını Dinle

Açıkçası hem geçen hafta hem de bu haftaki maç için çoğu kimse ‘Sıfır çekeriz her halde’ diye içinden geçirmiştir. Ancak gelinen noktada hem A.Sportif maçının kazanılması hem de dün şampiyonluğun favorilerinden Esenler Erokspor karşısında ilk 12 dakikada 2-0 geri düşülmesine rağmen 2-2 ile 1 puanın cebe koyulması kuşkusuz herkesi bir nebze de olsa memnun etmiştir. Bakıldığında dünkü maçta Bursaspor 3 puanla da sahadan ayrılabilirdi.

İlk dakikalarda hemen iki basit gol yiyen Timsah, bu kez pes etmedi ve mücadelenin karşılığını da puanla aldı. Kart cezalısı Kubilay Sönmez’in yanı sıra; Enver Cenk Şahin ve Özer Hurmacı, kadroda olmalarına rağmen sakatlıkları nedeniyle forma giymediği karşılaşmada sahada ter akıtan tüm oyuncular gösterdikleri mücadele ve azimle takdiri kesinlikle hak etti bana göre… Üst üste alınan güzel sonuçların ardından çarşamba günü deplasmandaki Sivas Belediyespor virajını da kayıpsız dönmek şart oldu…

Cezada indirim olacak mı?

Geçen hafta Bursa’da oynanan ve Türkiye’nin gündemine oturan maç sonrası Bursaspor’a verilen adaletten uzak siyasi ceza sonrası Bursaspor Kulübü hem sosyal medyadan hem de hukuksal anlamda sesini yükseltti. Tahkim Kurulu’na ayrıntılı bir savunma hazırlayan yeşil beyazlı yönetim geçmişteki birçok maçtan da emsal olayı savunmasına ekledi. Yönetimin beklentisi cezanın 4 maça indirilmesi yönünde olsa da, ilk maçta olanların ardından Diyarbakır ekibine verilen 2 maçlık cezayla birlikte Tahkim Kurulu’nun nasıl bir karar alacağını merakla bekliyoruz! Ayrıca, Bursalı olarak TFF yönetiminde yer alan ancak Bursaspor’a faydadan çok zarar veren isimleri de anmadan geçemiyoruz! Helal olsun size!

Umarım doğru değildir

Geçen hafta Bursaspor-A.Sportif maçının ardından dünkü karşılaşmanın seyircisiz oynanma kararı herkesi şaşırtmıştı. Malum çevrenin tehditleri sonrasında emniyetin de talebiyle karşılaşma seyircisiz oynanırken, stat etrafında da deyim yerindeyse kuş uçurtulmadı. Bazı duyumlar var. Erokspor maçının seyircisiz oynanmasıyla Bursaspor’un diğer deplasman maçlarında da taraftarından yoksun olma iddiası… Umarım böyle bir bilgi veya durum gerçek değildir. Gidilecek deplasmanlarda Türk emniyeti, Bursasporlu oyuncuların güvenliğini sağlayamayacak mı?

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X