Emre Kurtbay
Emre Kurtbay

Rezalet! Ne olacak bu takımın hali?

Köşe Yazısını Dinle

Futbolda kazanmak da var kaybetmek de… Ancak Bursaspor’un kaybettiği maçlara bakıyoruz ve genellikle ortada varlık gösteremeyen bir takım görüyoruz. Gerçekten anlaması çok güç bir durum. Bu takım ileri gitmesi gerekirken tam tersi bir görüntü sergiliyor.

Bu takım niye oynamıyor sayın yöneticilerimiz, hocalarımız? Neden biz gittiğimiz her yerde alay konusu oluyoruz? Neden tek başarısı Bursaspor gibi büyük kulüplerle maç yapmak olan takımların seyircilerinin “Bursa kümeye” tezahüratlarına muhatap olmak zorunda kalıyoruz?

TFF 2. Lig Beyaz Grup 13. hafta maçında Bursaspor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Kırklarelispor’a 3-0 mağlup olarak üst üste ikinci mağlubiyetini aldı ve 12 puanda kaldı. 14. basamağa gerileyen yeşil beyazlı ekibin, lig sonuncusu dahil düşme hattındaki tüm rakipleriyle olan puan farkı da 3’e indi.

İLK YARI 5-0 OLURDU

Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadelenin ilk yarısında ev sahibi ekip en az 5 net gol pozisyonu bulurken kaleci Canberk Yurdakul, yeşil beyazlı ekibi ayakta tutan isim oldu, Yiğit Fidan da bir topu çizgiden çıkardı. İlk 45 dakikada Kırklareli’nin gol atamaması Bursaspor adına mucize oldu.

İkinci yarıda teknik heyetin yaptığı hamleler de fayda getirmedi. Açıkçası sahada beş pası bile üst üste yapamazsanız nasıl gol atacaksınız? Ev sahibi Kırklareli, 55’te perdeyi açan golü kaydetti. Furkan Fehmi Güneş, sol taraftan açtığı ortanın kaleye yönelerek direğe çarpması sonucu attığı golle takımını öne geçirirken, Kırklareli 82’de penaltıdan ve 90’da Ömer Faruk Ermeç‘in iki golüyle skoru 3-0 yaptı ve Bursaspor karşılaşmadan farklı mağlup ayrıldı.

BU İŞİN ŞAKASI YOK!

Maç yazısı yazarken girilen pozisyonların yazılmasına önem gösteririz. Ancak Bursaspor’un Kırklareli karşısında bir iki cılız kontratak dışında pozisyonu yoktu. Koskoca bir sıfır! Hücum yapamıyorsunuz anladık da savunmanın hali ne böyle! Orta saha ve defans hattı resmen yol geçen hanına döndü.

Gruptaki diğer sonuçlara bakıyorum… Yakın olduğumuz takımların hepsi bizim aleyhimize sonuçlarla ayrıldı. Kırşehir gitti Buca ile berabere kaldı. Adıyaman deplasmanda Serik’i, Zonguldak Kömür evinde Ankara Demir’i yendi. Bir diğer temsilcimiz Karacabey şampiyonluğun en büyük favorilerinden Vanspor’dan hem de deplasmanda 1 puan aldı.

PUAN DA SİLİNİRSE…!

Öyle bir ligdeyiz ki sonuçlar kestirilemiyor. Puan alamadığın, kazanamadığın her hafta acı acı dibe çöküyorsun ve bazıları halâ farkında değil ama bu işin  şakası yok beyler! Bunu dün bir kez daha gördük. Artık elzem olan transfer yasağının kaldırılmasını geçtim, bir de şimdi karşımızda puan silme tehlikesi koskocaman bir şekilde duruyor! Bu sezon zar zor maç kazanan Bursaspor’un puanları da silinmeye başlarsa varın siz düşünün o zaman neler olacak! Tahtayı açamayacak, lisans alamayıp puan silmeye engel olamayacaksanız yönetim olarak daha fazla o koltuklarda oturmanıza da gerek yok!

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X