Emre Kurtbay
Emre Kurtbay

Rezaletin son perdesi!

Köşe Yazısını Dinle

Türk futbolunda son dönemdeki rezaletlere bir yenisi daha eklendi. TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta normal sezonun son haftasında Bursaspor ile AcnTurk Sigorta Vanspor FK arasında oynanan müsabaka, 22. dakikada Van temsilcisinin sahadan çekilmesiyle tamamlanamadı.

Şampiyonluk iddiasını son haftaya taşıyan ve 80 puanlı lider Esenler Erokspor’un 2 puan gerisinde yer alan Van ekibi, Erokspor’un dün karşılaştığı Serik Belediyespor’un sahaya 19 yaş altı takımıyla çıkmasını protesto etti.

YÖNETİMDEN TALİMAT GELDİ

Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda seyircisiz oynanan maçta Vansporlu futbolcular önce maçın ilk dakikasında santranın yakınında hareketsiz kaldı. Bu sırada Bursasporlu oyuncular aralarında top çevirdi. Daha sonra her iki takım da mücadeleye başladı. Vanspor FK futbolcuları, 0-0 devam eden maçın 22. dakikasında yönetim tarafından gelen talimatla birlikte teknik heyetin yönlendirmesiyle sahadan çekildi.

Maçın hakemi Fatih Tokail ve iki takımın oyuncuları bu kararın ardından soyunma odasına gitti.

BURSASPOR HÜKMEN KAZANACAK

Tamamlanamayan maçla ilgili son kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek. Mücadelenin Bursaspor lehine hükmen 3-0 tescillenmesi beklenirken, Bursaspor Kulübü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “AcnTürk Sigorta Vanspor FK maçımız konuk ekibin sahadan çekilmesiyle birlikte tamamlanamamıştır. Konuyla ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecektir” ifadeleri kullanıldı.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X