Emre Kurtbay
Emre Kurtbay

Timsah yine buruk!

Köşe Yazısını Dinle

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ateş hattından bir an önce kurtulmak isteyen Bursaspor’un çilesi devam ediyor. Yeşil beyazlılar 25. hafta maçında sahasında İstanbul’un mahalle takımı Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile 1-1 berabere kalarak yine sahadan üzgün ayrıldı. Galibiyet hasretini 14 maça çıkaran Timsah, puanını 13 yapsa da maç fazlası olmasına rağmen yine son sıradan kurtulamadı!

Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadelede, 2 maçlık cezasının sona ermesinin ardından 10 bine yakın taraftarının desteğini de arkasına alan Bursaspor, istekli görünse de ilk bölümde istediği pozisyonları bulamadı. Buna karşılık İstanbul temsilcisi Mertcan ve Celil ile gole yaklaşırken, kaleci Deniz Aydın ve kale direkleri gole izin vermedi.

Timsah 26’da Emre Tepegöz’ün sol çaprazdan vurduğu şutla gole yaklaşsa da meşin yuvarlak ağlarla buluşmadı. Dakikalar 45+4’ü gösterdiğinde ise Beyoğlu kalecisi Türker’in uzun vuruşunda Ertuğrul’dan seken top, boşa düştü. Bursaspor file bekçisi Deniz topa vurmak için kalesini terk ederken, meşin yuvarlak Mutlu Güler’in önünde düştü ve Mutlu boş kaleye topu yuvarlayarak takımının soyunma odasına 1-0 önde girmesini sağladı.

46’DA KIRMIZI GÖRDÜLER

İkinci yarının hemen başında konuk ekip 10 kişi kaldı. 46’da Bursaspor ceza sahası içinde hakemi aldatmaya yönelik hareket yapan ve kendini yere bırakan Celil Çelikel, ikinci sarıdan kırmız kart gördü. Bu durum Bursaspor’un iştahını kabartırken 50’de Eren Tunalı’nın sağ taraftan içeri yaptığı ortada Ender’in topa elle müdahale etmesi üzerine hakem beyaz noktayı gösterdi.

Penaltı atışında topun başına geçen Eren Güler, meşin yuvarlağı filelere göndererek skorda dengeyi sağladı. Golün ardından bir süre rakibi üzerinde baskı kuran Timsah, istenilen golü bir türlü bulamadı. İstanbul ekibi 10 kişi oynamasına rağmen özellikle Tolunay Yurtseven ile Bursaspor kalesinde tehlikeli olurken kaleci Deniz ve direkler bu yarıda da sahne aldı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

10 KİŞİ RAKİBİ YENECEKSİN!

Acı ama gerçek… Bursaspor’un ligde kalması halâ mucizelere bağlı! Dile kolay… 14 maçtır galibiyet yüzü göremedik. Kazanamadıktan sonra ligde kalmayı nasıl hayal edeceğiz? Bu kez dolu tribünler önünde daha farklı olur diye düşündük ancak 10 kişi rakip karşısında sahadan 1 puanla ayrılıyor Bursaspor. Üstelik Beyoğlu oyuncuları daha becerikli olsa skor çok farklı olabilirdi.

Her seferinde oyuncuların sırtına bütün şehrin yükünün bindiğini söylüyoruz… Eyvallah hala buna katılıyorum. Kulübün mevcut durumunda en masum olanlar onlar ancak 45 dakika, hatta uzatmalarla birlikte 50 dakika 10 kişi kalan bir takım karşısında ne olursa olsun kazanmak zorundasınız beyler!

Ligin boyu iyice kısaldı lakin Bursaspor’un kazanamama boyu iyice arttı! Takımın en skorer oyuncusu Çağatay Yılmaz Ankara Demir maçıyla birlikte sahalara dönecek. Lakin Çağatay’ın dönüşü yeşil beyazlı takımın mucizesini gerçekleştirmeye yetecek mi, hep birlikte göreceğiz…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X