Emre Kurtbay
Emre Kurtbay

Timsah’tan buraya kadar!

Köşe Yazısını Dinle

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligde kalma şansı mucizelere bağlı olan Bursaspor, 3. Lig’e düşmeye bir adım daha yaklaştı. Yeşil beyazlılar, 33. hafta maçında deplasmanda Zonguldak Kömürspor’a 2-0 mağlup olarak 20 puanda kaldı.

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda oynanan maçta cezalı olan Ertuğrul Kurtuluş ve Mustafa Genç’in yanı sıra sakatlıkları bulunan Eren Güler ve Hasan Sabri Karaca’dan yoksun sahaya çıkan Timsah, Zonguldak’ta istediği oyunu sergileyemedi.

GOL VE PENALTI VERİLMEDİ

Ev sahibi ekip, 25. dakikada Bursaspor altyapısından yetişen Okan Deniz’in kaydettiği golle öne geçerken, yeşil beyazlılar ilk yarıyı 1-0 yenik tamamladı. Pozisyon üretmekte zorlanan yeşil beyazlıların, rakip defansın geri pasında kaleci Ogün Karakaya’nın kale çizgisi içinden geçtikten sonra topa müdahale etmesine rağmen maçın hakemi gol kararı vermedi. Hakem Erdal Yılmaz, Furkan Emre Ünver’in ceza sahası içinde düşürülmesini de es geçerken, verilmeyen penaltının hemen sonrasında Zonguldak ekibi ikinci golü buldu.

PAZAR GÜNÜ KESİNLEŞEBİLİR

72’de gelişen Zonguldak Kömürspor atağında Yusuf Buğra Koşal farkı ikiye çıkaran golü atarken, mücadeleden Bursaspor 2-0 yenik ayrıldı. Bu sonuçla arka arkaya 2., toplamda 18. mağlubiyetini alan Bursaspor’un ligde kalma şansı neredeyse tükendi.

Yeşil beyazlıların, pazar günü saat 15.00’te Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda oynayacağı 1461 Trabzon FK kazanmasına rağmen Serik Belediyespor da evinde Kırşehir FSK’yı mağlup ederse Bursaspor’un TFF 3. Lig’e düşmesi kesinlik kazanacak.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X