Emre Kurtbay
Emre Kurtbay

Yine mi kader ama artık yeter!

Köşe Yazısını Dinle

TFF 2. Lig Beyaz Grup 6. hafta maçında Bursaspor, öne geçtiği karşılaşmada deplasmanda İstanbul temsilcisi Beyoğlu Yeni Çarşı Spor ile 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini 3 maça çıkardı ve puanını 6’ya yükseltti. Karşılaşmaya adeta golle başlayan Bursaspor’da, 3. dakikada kullanılan duran topta arka direkte kendisini unutturan Yiğit Fidan, seken topu düzgün bir vuruşla ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından ağırlıkla savunmada beklemeyi tercih eden Timsah, kontrataklarla ikinci golü bulmayı çalışsa da istediğini alamadı.

GÖMÜLÜRSEN YERSİN!

Maç boyunca üstün olan taraf ev sahibi Beyoğlu Yeni Çarşı hücumcularının bulduğu net pozisyonlara geçen haftanın öne çıkan Kaleci Canberk yine kolay geçit vermedi ve takımının en iyisi oldu. Dakikalar 89’u gösterdiğinde ise yine kendi kalesine gömülen Bursaspor, Kubilay Akyüz’ün ceza sahası dışından attığı golle engel olamadı ve maç 1-1 sona erdi.

KİMSE KUSURA BAKMASIN!

Bir zamanlar İstanbul saltanatını yıkan; Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş takımlarına kök söktüren Bursaspor’un, dün bu kez İstanbul’un mahalle, cadde takımlarından Beyoğlu Yeni Çarşı’ya karşı gösterdiği oyunu ben kabul edemiyorum. Kimse kusura bakmasın. Geçen hafta da aynısı oldu. Evet bu takımın gerçekleri var ama “Biz Bursaspor’uz” diyorsak bu takım oyunu bu kadar kendi sahasında kabul etmemeli. Forvetsiz oyunda belki bu oyunu geçici olarak anlayışla kabul edebiliriz ancak iyileşen Berat ve ikinci yarıda Eren Güler eğer sahadaysa hücumda farklı şeyler de görebilmemiz gerekiyor.

HAKEMLERDEN REZİL YÖNETİM

Bu sonucun hiçbir izahı yok. Evet, maçın hakemleri kesinlikle çok kötüydü. Bütün takdir haklarını, Bursaspor’u doğramaya gelmiş gibi onlardan yana kullanmalarını geçtim yanı sıra penaltı pozisyonunu es geçip, Çağatay’ın uzatma anlarında ağlara gönderdiği topa ofsayt çaldılar. Gördüğüm en kötü hakem performanslarından biriydi. Omuz omuza pozisyonda bile rakip lehine faul çaldılar. Ancak sahadaki Bursaspor takımının gösterdiği performans da maalesef o kadar kötüydü. Her ne kadar kötü performansa rağmen yine 3 puana yaklaşsa da Bursaspor, iki maçta 4 puanı son anlarda yediği gollerle avucunun içinden kaçırdı. Gerçek olan bir başka şey de var ki, eğer bu takım ligde kalacaksa maç kazanmak zorunda. Bunun için de kimin ne yapması gerekiyorsa yapması şart. Görünen köy kılavuz istemez. Aksi durumda malum sonla karşı karşıya kalacağız.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X