Erdal Akçay
Erdal Akçay

1 dakika durmayın!

Güneş balçıkla sıvanmaz…

Geçen sezon tüm zorlukları göğüsleyen teknik adamının arkasından söylemediğini bırakmıyorsun, yetmiyor teknik direktörlük dersi veriyorsun... 3-4 takviyeyle şampiyonluğa oynayacak kadroyu meteliğe kurşun attığınız için darmadağın ediyorsun, banka kredileriyle kulübün geleceğini karartıyorsun, içi geçmiş transferlerle göz boyamaya kalkıyorsun, eserinizle gurur duyabilirsiniz.

Osmanlıspor maçını bile Atatürk Stadı’nda izleyecek cesaretin yoksa 1 dakika durma istifa et sayın başkan…

Bursaspor’un bugünkü ağlanacak, acınacak hali senin ve yönetiminin eseri…

Osmanlıspor’un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay ve yardımcısı, şampiyon kadronun mimarlarından Hüseyin Çimşir oyuncularına saha kenarından, “yeter daha atmayın” diye hareket yapıyorsa bin defa utanın…

Tarih sizi de 52 yıllık bu kulübe verdiğiniz ağır tahrifatla yazacak, emin olun yıllarca kulaklarınız çınlayacak…

Eskişehir maçında taraftarla bağını koparan Ertuğrul Sağlam’da ısrar eden sizsiniz, kepazelikle sonuçlanan Akhisar faciası dönüşünde yolları ayıramayan da sizsiniz… Avrupaya turistik seyahayat yapıp, 3 maçtır takımın başına bir teknik direktör getiremeyen de siz değil misiniz?..

Öyleyse siz niye varsınız?..

Takımın bu duruma düşmesinde en büyük suç sizde…

16 Mayıs’taki kongrede size oy verenlere de vicdan azabı yaşattığınızı biliyor musunuz?..

Bugünden tezi yok alın kongre kararını…

Kaldığınız her dakika telafisi mümkün olmayan olaylara neden olacak…

Dün akşam dua edin kapalı kalearkası ve maraton tribündeki en az 10 bin kişi ceza nedeniyle stada giremedi, gerisini siz düşünün artık…

Bursaspor’u ipini koparmış uçurtmaya çevirdiniz…

Takımı sahiplenecek yerli oyuncun bile bir elin parmakları kadar yok iken daha kaç maç kaybedilmesini beklemeyi düşünüyorsunuz?

Üst üste 5, toplamda 10 mağlubiyet sizin için ne ifade ediyor?

Ya Ersel Hoca sana ne demeli…

İki bekten bir bek olmazken, Aziz ile Emre de ısrar etmenin anlamı neydi? Yetmezmiş gibi Bekir ile Aziz ön liberoda oynuyorsa o takımdan ne hayır gelir? A Takım’dan sahaya sürecek futbolcu yoksa doğduğun Vakıfköy’e bir göz atamaz mıydın?

Dün akşam Bursaspor’un ceza sahası serbest bölge gibiydi… Osmanlısporlu futbolcular hiç zahmete girmeden pozisyona girip gol attılar, sen kenardan seyretmekle yetindin. 2-0’dan sonra şok iki değişiklik yapsaydın hiç olmazsa be hocam…

Osmanlıspor dersine çok iyi çalışmış… Gün içinde Bursa’daki türbeleri tavaf edip, galibiyet duaları ettiler, sahaya da çıkıp bize acı bir ders verdiler.

Ne diyelim bizi bu duruma düşürenler utansın…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X