Erdal Akçay
Erdal Akçay

5’ten aşağı olmaz!

Bursaspor Kulübü için mayıs ayı oldukça yoğun ve bir o kadar da sıkıntılı geçiyor… 1 Haziran itibariyle 52. yaşını geride bırakmaya hazırlanan yeşil beyazlı kulübün 16 Mayıs’taki kongresi öncesinde adaylar hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürürken, yeşil beyazlı camia, birleşme olacak mı ve yönetim kurulu listelerine kimler girecek? sorularının yanıt bulmasını bekliyor.

Pazartesi günü Divan Kurulu’nun gerçekleştirileceği toplantı başkan adaylarının projelerini, hedeflerini, geleceğe dair düşüncelerini anlatmaları açısından büyük önem taşıyor.

Özellikle kararsız üyelerin, adayların Bursaspor’un geleceğine dair atacakları somut adımları bilmek istediğini belirtelim.

Adaylar kulis faaliyetlerini sürdüre dursun biz yeşil sahaya dönelim…

Atatürk Stadı’nda bugün hem ligin üstünü, hem de altını yakından ilgilendiren bir 90 dakikaya tanık olacağız.

Avrupa kupalarına 1 yıl katılmama cezası bulunun ve CAS’a yapılan itirazın sonucu bekleyen Bursaspor’un bu cezadan biran önce kurtulabilmesi için sezonu en kötü ihtimalle 5. sırada tamamlaması şart.

Geçen hafta Kasımpaşa karşısındra yaşanan hayal kırıklığıyla birlikte önemli bir kredi de tüketen yeşil beyazlılar, ligde kalmak için çırpınan K.Karabük’ü yenip hem ilk maçın rövanşını almak hem de mevcut pozisyonunu korumak isteyecek.

Sakat Civelli ile birlikte, sarı kart cezalıları Şener, Ozan, Aziz’in yokluğu Şenol Hoca’nın canını sıksa da Timsah 3 puanı almasını bilecektir.

Karabük’teki ilk maçın vukuatlı hakemi Ali Palabıyık umarım rövanşa da hatalarıyla damga vurmaz ve güzel bir maç izleriz…

 

Bir tek Bursaspor’u geçemediler!

 

Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi bu sezon çıktığı 51 karşılaşmada 53 gol, Real Madrid’in Portekizli gol makinesi Cristiano Ronaldo ise 54 golle takımına katkı sağladı. Bu ikili 29. haftaya girilirken, Süper Lig’de rakip fileleri 59 kez sarsan Bursaspor’un dışındaki 16 takımdan daha fazla gol attı. Timsah’ın dışında bir tek Galatasaray 54 golle Arjantinli yıldızı geride bırakırken, Ronaldo’nun gol sayısını ancak egale edebildi.

Bursaspor’un bu başarısında kuşkusuz Teknik Direktör Şenol Güneş ile birlikte 18 gollü Jose Fernandao ve 11’er gollü Volkan Şen ile Cedric Bakambu‘nun da rolü büyük.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X