Erdal Akçay
Erdal Akçay

90+7’de gelen yıkım!

Köşe Yazısını Dinle

İlk kez TFF 2.Lig’de maç yöneten Manisa bölgesi hakemi Yunus Emre Çakar yanlı kararlarıyla hem takımı hem de tribünleri çığrından çıkardı. Kaçan 2 puanla birlikte Bursaspor düşme hattından kurtulma fırsatını da tepmiş oldu.

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta çok kötü bir ilk devre geçiren ve 18 puanla düşme hattında kalan Bursaspor, yeni yılın ilk mücadelesinde Afyonspor karşısında galibiyeti koruyamayınca bir puana mahkum oldu. 6 dakikalık uzatmaya rağmen 90+7’de yenen beraberlik golüyle yıkılan yeşil beyazlılar, ilk kez TFF 2.Lig’de maç yöneten Manisa Bölgesi hakemi Yunus Emre Çakar’a büyük tepki gösterse de kaybedilen 2 puan Bursaspor’un düşme hattından çıkmasına engel oldu.

35 günlük aranın ardından takımlarını yine yalnız bırakmayan yeşil beyazlı taraftar da hakemlerin yanlı kararlarına adeta isyan ettiler.

SÜRPRİZ BEKLER AKSADI

Timsah Park’taki mücadeleye Teknik Direktör İsmail Ertekin’in çıkardığı 11 dikkat çekiciydi. Sağ bekte Mustafa Genç ile sol bekte Bilal Güney’i oynatan deneyimli teknik adam, yeniden A Takıma dönen Çağatay Yılmaz ile birlikte Enver Cenk Şahin’i kanatlarda görevlendirerek rakibe üstünlük kurmaya çalıştı. Özellikle Mustafa Genç’in kanadından gelen Afyonspor atakları kalede büyük tehlikeler oluştururken, Deniz Aydın yaptığı inanılmaz kurtarışlarla takım ayakta kaldı.

FURKAN EMRE HAYAT VERDİ

İç sahada Nazilli Belediye karşısında alınan son galibiyetin mimarı Hasan Sabri Karaca’yı bu maçta yeterince besleyemeyen yeşil beyazlı takımın gol umudunu Enver Cenk ile Çağatay Yılmaz’ın bireysel çabalarına bırakması dikkat çekiciydi.

Nitekim Bursaspor’un beklediği golde böyle geldi. 49’da Enver Cenk’in kendisine yapılan faul sonrası sağ çaprazdan kullandığı serbest atışta kaleci Anıl’ın uzaklaştıramadığı topu Furkan Emre Ünver yakın mesafeden ağlara göndererek bir anda tribünleri bayram yerine çevirdi.

DENİZ AYDIN GÜNÜNDE OLMASA…

Oyunun kontrolünü bir türlü eline alamayan yeşil beyazlı takım Afyonspor ataklarını önlemekte zorlanırken, Allah’tan kaleci Deniz Aydın günündeydi de 3 net kurtarışa daha imza attı.

84’te Berat Altındiş ve Emre Tepegöz’ün, 90+3’te Seçkin Batuhan Fırıncı’nın oyuna alınması takımın iyice kendi yarı alanına gömülmesine neden oldu. Hasan Sabri, Ömer Turan ve Enver Cenk’in çıkmasının ardından kontrolü iyice kaybeden yeşil beyazlı oyuncular hakemin 6 dakika uzatma verdiği maçta uzatmanın 7. dakikasında taç atışıyla başlayan pozisyona engel olamayınca avuçların içindeki 3 puandan ikisi uçup gitti.

GÖZLER CAS’A ÇEVRİLDİ

Bursaspor’un FIFA’dan gelen transfer yasağını kaldırıp, tahtayı açması ve kadroya gerekli takviyeleri yapması kaçınılmaz.

Yeşil beyazlı kulübün Luka Capan davasıyla ilgili CAS’ın istediği evrakları bugün teslim etmesi gerekiyor. Umarız hızlandırılmış dava süreciyle İsviçre’den müjdeli haber gelir. Aksi takdirde sezon sonuna kadar tüm şehir çile çekmeye devam eder.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X