Erdal Akçay
Erdal Akçay

Aaa Sivas’a Deniz gelmiş!

Bursaspor’un devre arasında kadrosuna kattığı Deniz Yılmaz’ın yükselen performansı beni hiç şaşırtmadı…

Yıllar önce Bursaspor’un kapısından döndüğünde açıkçası üzülmüştüm…

Transfer olduğu Elazığspor’da yıldızı parlayan Deniz için Trabzon macerası hüsranla bittiyse bu tamamen Karadeniz ekibinden kaynaklanmıştır.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun isteği Başkan Ali Ay ve yönetimin de onayı ile yeşil beyazlı renklere bağlanan Deniz Yılmaz, Pablo Martin Batalla ile birlikte adeta resital veriyor.

Sivas deplasmanında gördük. Golcü futbolcu 13’te Sercan’ın pasında, 90+2’de de Batalla’nın şutunda defansa çarpıp önüne düşen topu adeta iğne deliğinden geçirip filelere göndererek lige pamuk ipliğiyle bağlı Yiğidolar’ı çimlere serdi.

Bursaspor’un son 7 golünden 6’sında imzası bulunan ve aldığı her kuruşun hakkını fazlasıyla veren Deniz’e helal olsun.

Deniz, dün Sivas’ta coşup rakibini yuttu... Haftaya da Vodafone Arena’da dev dalgalarla Kartal’ın kabusu olacak…

Aman nazar değmesin diyelim…

4 Eylül Stadı’nda zor maç erken golle kolaya çevrilmişken orta alandaki top kayıplarıyla birlikle yenen beraberlik golü Bursaspor’a yakışmadı doğrusu.

Pablo Martin Batalla’ya pranga vurmaya çalışan Sivasspor’a bu kadar pozisyon verilmesinde bireysel hataların rolü büyüktü.

Her iki devrede farklı görüntüler sergileyen, soyunma odasındaki ince ayardan sonra özellikle ikinci yarıda galibiyeti ne kadar çok istediğini gösteren yeşil beyazlı takımın Emre ve Necid ile kaçırdığı goller saç baş yolduracak cinstendi.

Dün bir kez daha gördük ki ekstra gol vuruşu çalışmasına fazlasıyla ihtiyaç var.

Futbolcular yeteneklerini doğuştan geririr ancak, antrenmandaki çalışmalarla da kendilerini geliştirirler.

Tıpkı Avusturya filelerine frikikten ampul gibi golü takan Hakan Çalhanoğlu’nun dediği gibi: “Yarısı yetenek, yarısı çok çalışmanın ürünü.

38 puana ulaşıp Avrupa hedefi için iyice umutlanmışken, son 7 haftayı en az kayıpla atlatabilme adına tüm futbolcuların sorumluluk alması camianın en büyük beklentisi olacak.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X