Erdal Akçay
Erdal Akçay

Arena’da şov zamanı!

​Süper Lig’de artık son 6 haftaya girdik

İki takım şampiyonluk, aralarında Bursaspor’un da bulunduğu 7 takım da UEFA Avrupa Ligi vizesi için mücadele veriyor.

Aşağıda ise Mersin İY, Eskişehir, Sivas ve Kayseri lige tutunma adına son kozlarını oynuyor.

Geçen hafta İstanbul’da Barış Şimşek tarafından Vodafone Arena’nın açılışına kurban edilen Bursaspor, yarın Timsah Arena’da Akhisar Belediyespor’u ağırlayacak. Avrupa yarışındaki rakiplerden biri olan Ege ekibinden başlamak üzere Bursaspor kalan 6 maçını da kazanacak güce sahip.

Sakatların iyileştiğini düşünürken, bir tek cezalı Hosogai bulunuyor.

Yeni sezon kadrosuna oyuncu bakmak için günü birliğine Avrupa turuna çıkan Hamza Hoca da yarın tribünde olacak.

Hafta başından bu yana taraftarlar, Timsah Arena’yı doldurup futbolculara müthiş destek vermek için renkdaşlarına çağrıda bulunuyor.

Her ne kadar bilet satışlarında istenilen sayıya ulaşılamasa da rakamın 30 bini aşması bekleniyor.

Bursaspor taraftarı, Beşiktaş’a kök söktüren takımına olan sevgisini tribünleri doldurarak göstermeli. Sahada ve tribünlerde yapılacak şovlarla hedefe yürümek daha kolay olacaktır.

Kombinesi ve maç bileti olmayanlar için bu son çağrı!

 

Bitsin artık şu eksikler
 

Büyükşehir Belediye tarafından Bursa’ya kazandırılan ve 17 Ocak’taki 4-2’lik muhteşem Trabzonspor zaferiyle kapılarını açan Timsah Arena‘da halen devam eden çalışmaların ağır aksak sürmesi can sıkıyor.

Güzel olan tek şey; çok eleştirilen zeminde havalarında ısınmasıyla gözle görülen düzelme. 27 gündür maç yapılmayan stadyumun zemini iyice toparladı.

Timsah Arena’nın kafa bölümünde haftalardır ciddi bir çalışma yapılmaması, güzelim stadyumun prestijini sarsıyor. Bir de alt eteklerin bitirilmemesi, üst bölümle renk uyumsuzluğu eleştiri konusu. Boyama ve ışıklandırma işlemi biran önce tamamlanmalı.

Kuzey bölümdeki şantiye görünümünün ortadan kaldırılması için bir adım atılmaması, “Acaba Sayın Cumhurbaşkanı bir kez daha mı Timsah Arena’ya gelse de kalan eksikler bir çırpıda bitirilse” düşüncesini kafalardan geçirmiyor değil.

Türkiye’nin kesintisiz 61 sıralı kalearkaları tribününe sahip tek stadyumu olan Timsah Arena‘nın muhteşem taraftarla bütünleşmiş tablosu hayli etkileyici. Diğer takım taraftarlarını da kıskandıran görüntünün her maçta tekrarlanması Bursaspor’un gücüne güç katacaktır.

Son olarak Akhisar maçına gelecek taraftarlara, Bursaspor’un bundan sonraki iç saha karşılaşmasında Galatasaray’ı konuk edeceğini hatırlatalım.

Timsah Arena’yı taraftarsız ve atkı şovsuz bırakmayın…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X