Erdal Akçay
Erdal Akçay

Artık dur demek lazım!

Bursaspor bu sezon hakemlerden, Federasyon’dan ve onun temsilcilerinden çektiği kadar hiçbir zaman çekmedi.

Yeşil beyazlı takımı gelen doğruyor, giden doğruyor…

Ne kadar belalı hakem varsa Bursaspor’un maçlarına atanıyor.

Fazla uzağa gitmeye gerek yok.

Galatasaray kupa maçındaki skandal yönetimi nedeniyle 11 aydır maç verme cesareti gösteremediğin İlker Meral’i yine bir Gençlerbirliği kupa maçına gönderiyorsun ve Atatürk Stadı’nın savaş alanına dönmesini sağlıyorsun.

Sonra bas cezayı…

Her şey tam da TFF’nin istediği gibi gidiyor…

Ne kadar ceza o kadar kazanç!

Bursaspor bugün ligde komşu Eskişehirspor’un konuğu olacak. Bu mücadeleyi yönetmek için de her ne hikmetse Bursa’daki 2-2 sona eren ve berbat bir yönetim gösteren Fırat Aydınus atanıyor. Gel de art niyet arama…

Bugünkü tabloya göre sezon sonuna kadar ya sabır çekmekten başka bir çözüm görünmüyor.

Tek çare haziran ayında yapılacak TFF seçiminde Türk futbolunda beyaz bir sayfa açacak yeni bir yönetimin göreve seçilmesini beklemek. Özellikle Anadolu kulüplerine bu noktada büyük görev düşüyor. Bu çarpık düzenin ortadan kalkması için mutlaka bir aday çıkarmalılar ve seçilmesi için de çalışma yapmalılar.

Aksi takdirde tribünler (tabiki maçlara giden olursa) “Yıldırım Demirören yeter” demeye devam eder.

Lig dördüncülüğü yarışında büyük önem taşıyan bugünkü mücadelede kaptan Volkan Şen’in kırmızı kart cezası nedeniyle oynamayacak oluşu Bursaspor’un en büyük handikapı.

Ancak yeşil beyazlı takım orta alan üstünlüğünü sağlayabilirse, Fernandao, Bakambu ve Ozan Tufan gibi etkili oyuncularla istediği sonucu alabilir.

İç sahada en son 6. ihlalden tribün kapatma ve 300 bin lira para cezası alan Bursaspor için deplasmanda da kırmızı ışık yanıyor. Eğer bugünkü mücadeleye gidecek taraftar küfürü bırakın hakaret içerikli tezehürat yaparsa kulübe tribün kapatma ve 30 bin lira daha ceza gelecek.

Bursaspor taraftarına artık büyük sorumluluk düşüyor.

Futbol Federasyonu’nun kasasını doldurduğumuz yeter.

TFF’ye ve onun gönderdiği hakemlere tepki gösterirken farkında olmadan kulübün kasasından geçen sezondan bu yana 3 milyon lirayı aşkın önemli bir meblağı Federasyon’a ödedik.

Bursasporlu futbolcuların alın terlerine yazık değil mi?

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X