Erdal Akçay
Erdal Akçay

Aydın havası yaramadı

Uzun yıllar sonra Aydın’a giden Bursaspor, Efeler diyarında hayli ilgi görse de kupa mücadelesinden arzuladığı sonucu alamadı.Üstüne üstlük bir kırmızı kart ve 2 de sakat verdi.

2.Lig’de mücadele eden Aydınspor 1923’ü desteklemek için Adnan Menderes Stadı’na gelenler Bursasporlu futbolcular ve Hamza Hoca ile fotoğraf çektirme yarışına girdi

Hava soğuk, zemin kötüydü ama sahada özellikle ilk devrede hayalet bir Bursaspor vardı. Ceza sahasına kadar gelip bir türlü topu kaleye gönderemeyen Necid, Sercan, Sinan ve John’un etkisizliğine17’de Aydınspor’un Reşo Akın ile bulduğu kafa golü de eklenince yeşil beyazlı takım adına işlerin iyi gitmeyeceği ortaya çıktı.

Aydınspor forması giyen Nezir ve trafik kazasında vefat eden ağabeyi Şehmus Özer için mücadele eden evsahibi ekibin futbolcuları bu hırslarını lige de yansıtırlarsa play-off oynayabilirler.

27’de İsmail’in sakatlanması, John’un 6 dakika içinde iki sarı kart görüp kırmızı kartla atılması yetmez miş gibi, Hamza Hoca’nın ikinci yarının başında risk alıp iki oyuncu değişikliği birden yapması büyük hataydı. Merter’in de 57’de sakatlanması üzerine kalan bölümü 9 kişi oynayan Bursaspor kalesinde çok sayıda pozisyon verdi. Bazılarını Mert Günok kurtardı. Bazılarını da Aydınlı oyuncular cömertçe dışarı gönderdi.

İsmail’in çıkmasının ardından stopere çekilen Ricardo Faty ile son dakikalarda bulunan iki pozisyondan birinde top filelere gitse herşeye rağmen Bursaspor, Aydın’dan puan çıkarabilirdi. Bunu da belirtmeden geçmeyelim.

Elbette yeşil beyazlı ekibin 9 kişiyle de rakip kaleye gidip gol arması önemli ama dün gördük ki bu takımın yedeklerinin yarısı ile en kötü sezon sonunda helalleşip yolları ayırmak gerek.

Dün sahaya kaptanlık pazubandı takarak çıkan Bilal Kısa’yı sona sakladım.

Ne oldu sana Bilal kardeş….

Sahada zoraki koşmanı anlamak mümkün değil. Serbest atışları dahi kullanmaktan kaçınıyorsan, sorumluluk almıyorsan demek ki artık kafanda Bursaspor’u bitirmişsin.

Kusura bakma ama dünkü Bilal’in bu takımda yeri yok.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X