Erdal Akçay
Erdal Akçay

Başını öne eğme!

Bursasporlular’ın kahır mektubu yazdığı bir sezonun son 5 haftasına girdik.

Geldiğimiz noktada suçlu aramak yerine camia olarak bundan sonra aynı hataları tekrarlamamak için ne yapmak gerektiğine kafa yormalıyız.

Hamza Hamzaoğlu‘nun Adana maçı beklenerek geç gönderilişi gibi, zaten gelmesi hata olan Mutlu Topçu ile de en azından bir hafta rötarlı yolları ayırmak yeşil beyazlı takımdaki çözülmeyi hızlandırdı.

Bursaspor’u kafada bitirmiş oyuncular ve takımdaki görevini kafada sonlandırmış teknik adamla Galatasaray maçına çıkmak kaçınılmaz sonu getirdi.

Akhisar maçı sonrası ipler kopmuşken, Galatasaray karşısına Mutlu Hoca ile çıkmak yönetimin en büyük hatası oldu. Futbolcularıyla maç toplantısı bile yapmayan ve hezimeti kulübede izlemekle yetinen bir teknik adamdan ne bekliyorduk ki zaten.

İvedi bir kararla takımı Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Adnan Örnek’e teslim eden Başkan Ali Ay, en doğru kararı aldı.

Bursaspor’un her kademesinde görev yapan Adnan Hoca, oluşturduğu ekibiyle birlikte son 5 haftada bu takımı ayağa kaldıracaktır. Buna kuşkumuz yok.

Yarın Rize deplasmanında ilk sınavı verecek olan Adnan Örnek’e futbol şansının da yanında olmasını dileyelim.

Bursaspor taraftarı gelecek hafta Timsah Arena’da Beşiktaş’la oynanacak maçta hem takımına hem de bağrından çıkmış teknik ekibine en iyi şekilde sahip çıkacaktır.

Yılan hikayesine dönmek üzere olan 100 milyon liralık kredinin dün çıkmasıyla birlikte mali açıdan da nefes alan Bursaspor’da güzel şeyler de oluyor.

U19 Takımı Antalya’da dolu dizgin şampiyonluğa gidiyor. Salı günü finali kazanırsa UEFA Gençlik Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanacak. U14 Takımı da Kayseri’de Trabzon’u farklı geçip adını Türkiye Şampiyonası finallerine yazdırdı. Bursaspor Durmazlar Basketbol Takımı yarın Atatürk Spor Sarayı’nda Afyon ile play-off çeyrek final serisi 5. ve son maçını oynayacak. Taraftarla bütünleşip önemli başarılara imza atan Şemsettin Baş ve öğrencilerine de yürekten başarılar diliyoruz.

Bursaspor Divan Başkanlık kurulu ve Bursaspor Vakfı’nın bugün kulübün geleceğiyle ilgili önemli bir basın toplantısına imza atacağını, şampiyon Başkan İbrahim Yazıcı‘nın da vefatının 4. yıl dönümünde yarın kabri başında anılacağını hatırlatalım.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X