Erdal Akçay
Erdal Akçay

Bir daha olmasın!

Yenilenmiş oyuncu ve teknik kadrosuyla Bursaspor’un ilk 7 haftada görüntüsü şuydu: altyapısından yetiştirdiği gençlere forma veren, iyi mücadele eden, kazanma arzusunu sahaya yansıtan, son ana kadar oyundan kopmayan ancak bir türlü galibiyeti getirecek golleri atamayan bir takım izliyorduk. Gün geldi hakemler ve VAR sisteminin kurbanı oldu Bursaspor ancak dünkü Sivas maçındaki gibi hiç kötü görüntü vermedi.

Acaba Sivas’a giderken takım ruhunu Yenişehir havaalanında mı bıraktı? diye düşünmeden edemiyor insan…

Kötü oynadı dediğimiz Rize deplasmanında bile son ana kadar galibiyet kovaladı bu takım.

Uzun lig maratonunda yol kazaları olabilir ama yeşil beyazlı formayı giyen hiçbir futbolcu, mücadeleden kaçamaz. Oynuyormuş gibi yapamaz.

Dünkü rezil futbolun mazereti yok… Alın kaseti Ankaragücü maçına kadar Özlüce’de her gün izleyin. Bakalım keyif alacakmısınız, yoksa içiniz mi daralacak?

Bugünden itibaren teknik heyet kadar futbolculara da büyük görev düşüyor.

7 maçtır kazanamayan bu takımı ayağa kaldıracak olan yine sizlersiniz.

Devre arasına kadar yapacak bir şey yok.

Batalla’nın boşluğunu dolduramayan, kanatları da yeterince çalışmayan bu takıma ocak ayında nokta 3 transfer şart oğlu şart.

Lima, Yusuf, Tunay’dan bir kanat çıkmayacağı gün gibi ortada. Seivet ve Furkan da liderlik özelliği yok. Son iki maçta adeta dökülen Aytaç’a ne demeli? Badji ile birlikte maşallah Robinho’ya ilk golde çok güzel refakatçılık yapıp takımın ipini çektiniz.

Elbette dünkü yenilgiyi bireysel anlamda bir kaç futbolcuya yıkmak doğru olmaz. Ancak takımın bir parçası olmak istemeyenlere de en azından bir kaç hafta forma vermemek gerekmez mi Samet Hocam. Umarız ilk haftalardaki gibi yine Vakıfköy’den çıkan gençlere sarılırsın. Hiç olmazsa tribündeki taraftar sahada canla başla çalışan oyuncular görür.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X