Erdal Akçay
Erdal Akçay

Bir tane daha var mı?

Geçen çarşamba günü Karagümrük kupa maçında düdük çalan Koray Gençerler kararlarıyla Şenol Güneş’i adeta çıldırtmıştı.

Üstüne üstlük bu yetmez miş gibi dünkü Trabzonspor maçına yardımcı hakem olarak kuzen Serkan Gençerler‘i görevlendiriyorsunuz. Peki Serkan Gençerler ne yapıyor, 43. dakikada Fernandao’nun attığı buz gibi golü ofsayt bayrağını kaldırıp iptal ettiriyor. Nedir Bursaspor’un bu Gençerler’den çektiği…

Yıldırım Demirören Federasyon’u bu hakemleri Bursaspor’un maçlarına seçmece gönderiyor anlaşılan.

Kupada Beşiktaş’ın canını yaktığı gerekçesiyle Yaşar Kemal Uğurlu’yu sözüm ona cezalandırıp Bursaspor-Trabzon maçının 6. hakemliğinden alıp yerine Caner Ak’ı gönderiyorsunuz. İyi de Anadolu’nun yüzakı yeşil Timsahlar’ı çatır çatır yiyenlere (Koray Gençerler) ne yapıyorsunuz peki; ödül olarak Erciyes-Fenerbahçe maçına gönderip Kanarya’nın uydurma penaltıyla Kadir Has’tan havalanmasını sağlıyorsunuz.

Sizin adalet anlayışınız, tarafsızlık söyleminiz bu kadar işte…

TFF, kurulları ve hakemler için ne sözlesek, ne yazsak az, çünkü bildiklerini okuyorlar.

Onların üçüzleri ligde ilk üç sıra da ya gerisi önemli değil…

Bursaspor dün Trabzonspor ile bir dakika olsun durmayan sağanak yağmur altında ve buz gibi havada müthiş bir maç oynadı.

Maç belki 3-3 berabere bitti ama yeşil beyazlı takım Anadolu derbisini ufak tefek final paslarındaki hatalar olmasa çok farklı kazanabilirdi.

Harun yaptığı bir kurtarış dışında kalesinde ne yazık ki güven vermedi. Üst üste 14. Süper Lig maçını oynuyorsun, artık oyunu daha iyi okuman, topları sektirmemen gerekmiyor mu?

Serdar’ın yokluğunda Şamil, Civelli ile birlikte stoperde oynadı ama bu ikili de pimi çekilmiş el bombası gibiydi.

Josue’nin yokluğunda Belluschi ileri kaydırılınca Ozan Tufan ile Bekir ön liberoda oynadı. Ozan kritik hatalar yapsa da gerek attığı gol, gerekse Volkan’a asistiyle maça damga vuran isimlerden biri oldu.

Tüm enerjisini sahaya yansıtan, maç öncesinde seremonide önündeki çocuk üşümesin diye yağmurluğunu çıkarıp ona giydiren Ferdandao ile sakatlığına aldırış etmeden oynayan Volkan Şen’i de tebrik etmek lazım.

Sahanın en kötüsü Mustafa Akbaş’a kafa golü attırılması ise Bursaspor’a yakışmadı.

Dün akşam bir kez daha gördük; yedek kulübesinden gelip takımı ileri taşıyacak, skora katkı koyacak oyuncusu yok Bursaspor’un. Devre arasında takviyeye ihtiyacı var ama mevcut oyunculara ödemeler yapılmadan bu nasıl gerçekleştirilecek kocaman bir soru işareti?

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X