Erdal Akçay
Erdal Akçay

Birlikten güç doğar!

Yaklaşık 11 ay önce ekibiyle birlikte ateşten gömleği üzerine geçiren Başkan Ali Ay‘ın Bursaspor’u borç batağından çıkarmak için verdiği mücadeleyi takdir etmemek mümkün mü?

Meteliğe kurşun atan kulübün itibarını geri kazandırma adına harcanan yoğun mesai yavaş yavaş meyvelerini vermeye başladı.

Bursasporlular artık geleceğe daha umutlu bakmaya başladı.

Bir önceki yıla göre oluşturulan metavizi kadro Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde bir çok kişinin beklemediği sonuçları alıp 13. haftaya 21 puanla 5. sırada girmesi önemli bir başarı.

Takımda Pablo Martin Batalla dışında kreatif oyuncu olmasa da oluşturulan birlik beraberlik ortamı sayesinde Bursaspor’un sezonu UEFA Avrupa Ligi vizesi alarak tamamlayacağına inananlardanım.

Elbette bu takımın devre arasında takviyelere ihtiyacı var.

Yönetim ve teknik heyet mutlaka gerekeni yapacaktır.

Aralık ayında 4 lig ve 3 kupa maçı oynayacak olan yeşil beyazlı takıma taraftarın ve camianın daha fazla destek olması gerekiyor.

Kişilere takılı kalmadan Bursaspor’un daha da yükselmesi için yeşil beyazlı renklere gönül verenler güçlerini birleştirirse Bursaspor’un önünde kimse duramaz.

Pazartesi akşamki Timsah Arena’da oynayacağımız Çaykur Rize maçında tüm Türkiye’ye büyük Bursaspor ailesini en güzel şekilde göstermek dileğiyle…

Gün hesaplaşma değil, birlik beraberlik günü…

 

 

**

Şampiyonluk yolu olsun…

 

Büyükşehir Belediyesi, taraftarların yoğun isteği üzerine 3 ay önce Acemler metro istasyonunun adını “Bursaspor Acemler istasyonu” olarak değiştirmişti. 

İstasyonun dışı futbolcu figürleriyle süslendi ancak içeride mavi renkli yazının dışında Bursaspor’u anlatan her hangi bir ibare bulunmuyor.

Bursaspor Acemler istasyonu yeşil beyazlı takımın 2010’daki şampiyonluk fotoğraflarıyla süslenmeli. Standartların dışına çıkılarak tabelada yeşil beyaz renklerle yazılıp yerine asılmalı.

Ayrıca istasyondan Timsah Arena’ya girişe kadar, Bursaspor tarihine isimlerini kazımış efsane futbolcuların heykellerinden oluşan “şampiyonluk yolu” yapılsa sizce nasıl olur?

 

**

Fehmizat Bayraktar’a vefa örneği

 

Bursaspor tribünlerinin unutulmaz isimleri arasına girdi Bursaspor-Ankaragücü dostluğunun mimarı şehit asteğmen Abdülkerim ve ikizi rahmetli Fehmizat Bayraktar... Bursaspor yönetimi ikizlerin isimlerini Timsah Arena’nın Teksas tribünü bölümündeki bir kapı girişine vermişti. Fehmizat Bayraktar’ın çalışma arkadaşları da örnek bir davranışta bulundu. Fehmizat’ın da isminin yer aldığı Bursaspor anı formasından doğum gününde satın alarak ismini ölümsüzleştirdiler. Emre Demircan isimli Bursaspor taraftarı sosyal medya hesabından, “Vefa size göre İstanbul’da bir semt, bize göre efsane olmuş insanların ismidir. Fehmizat Bayraktar abimizi çalışma arkadaşları olarak bu şekilde yad ettik. Sizlerde birer hayır duası ederseniz seviniriz” paylaşımında bulundu.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X