Erdal Akçay
Erdal Akçay

Bizimkisi bir aşk hikayesi!

Sayıları ne kadar olursa olsun hiç fark etmiyor…

Bursaspor taraftarına helal olsun…

Dünkü maçta resmi rakam 17 bin 830 olarak açıklansa da katkıları çok büyüktü.

Maçı çok iyi yaşayan, futbolcusuna sahip çıkan, rakibin aklını başından alan, takımını yüreklendiren yeşil beyazlı taraftar bu desteğini artarak sürdürmesi halinde şampiyonluk şarkılarını daha gür sesle söylemek hayal olmayacak.

Bursa’ya yenilmemek için geldiği her halinden belli olan Konyaspor karşısında takım savunmasını iyi yapan, özellikle oyuncu değişikliklerinin ardından hücuma da iyi çıkıp 2 de gol bulan, daha fazlasını da kaçıran Bursaspor 19 puana ulaşıp artık gözünü tamamen zirveye çevirdi.

Her maçın bir hikayesi, bir de kahramanı olur.

Sivok’un beklenmedik sakatlığı defansa nasıl yansıyacak diye merak ederken, çok iyi bir maç çıkaran Merter’in ilk devreyi tamamlayamaması can sıksa da Jorquera‘nın ardından Kubilay ve Sinan hamlesini yapan Hamza Hoca’ya helal olsun. Kulübeyi hep diri tutuyor. Oyuna kimi alsa girip skoru değiştiriyor. Dün de genç Kubilay takımı önce öne geçiren golü attı, ikinci golde de katkısını verdi. Eğer kanatlar Del Valle ise Josua John bu kadar top kaybı yapmasaydı belki Konya çok erken dağılırdı ama çalışkan çocuk Kubilay’la galibiyete ulaşmak daha hoş oldu.

Sezon başında bu takım hakkında neler konuşulduğunu biliyoruz. Ancak birlik beraberliğin olduğu yerde huzurda vardır, başarı da…

Başkan Ali Ay ve ekibi, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve kurmayları, Pablo Martin Batalla ve arkadaşları fazlasıyla sorumluluk alıp bu şehri mutlu etmeye çalışıyorlar. Bu takım şampiyonluk senesinde olduğu gibi özlediğimiz o günlerin sinyalini vermeye başladı.

Biraz klasik olacak ama gün hep destek tam destek günü…

“İyi gününde kötü gününde hep beraberiz çünkü biz Bursasporluyuz” diyenlerdenseniz mazereti bırakıp Timsah Arena’yı boş bırakmayın.

Tuttuğu takımı şampiyon yapan bu taraftar benim gözümde Türkiye’de 1 numara.

Taklitçilerini dün gördük.

Hiç darılmaca gücenmece yok… Biraz kafa yorun da kendiniz de bir şeyler üretin. Eğer yapamıyorsanız da saygı duyun.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X