Erdal Akçay
Erdal Akçay

Bu kadro bozulur mu hiç!

Bursaspor’un 2010’daki şampiyonluğunun 5. yıldönümünde, yani 16 Mayıs’ta yapılacak olağan genel kurul yeşil beyazlı kulübün geleceği açısından büyük önem taşıyor.

52 yaşıdaki bu kulüp bugünkünden çok daha iyi yönetilmeyi ve şampiyonluğa oynamayı hak ediyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki bu kadro şimdiden tarihteki yerini aldı bile.

Kısıtlı imkanlara rağmen tarihin en fazla gol atan takımı olmayı başaran, Bahtiyar Yorulmaz ve Okan Yılmaz (2)’ın ardından 4. kez gol kralı çıkarmaya hazırlanan Bursaspor’un yeri aslında şuan zirve olmalıydı.

Gelecek sezon şampiyonluğun hedeflenebilmesi ve Timsah Arena’nın doldurulabilmesi için başta Şenol Güneş olmak üzere mevcut kadronun korunup daha da güçlendirilmesi şart.

K.Karabük karşısında alınan 7-1’lik galibiyet göğsümüzü kabarttı. Umarım başkan adayları bayrağı daha yukarıya taşıyacak somut proje ve eylemlerle kamuoyu ve genel kurul üyelerinin karşısına çıkar.

Genel kuruldan Bursaspor’un kazançlı çıkması en büyük temennimiz.

Sakatlanmasına rağmen oyuna devam edip 4 gole imza atan Brezilyalı Fernandao’yu taraftar yeni sezonda da takımda görmek istiyor. Macera aramaya gerek yok. Alın, bonservisini zaten attığı gollerle kendisi öder.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X