Erdal Akçay
Erdal Akçay

Bursa size ne yaptı?

Atatürk Stadı’nda dün akşam yine skandal bir yönetim izledik…

Başrollerde yine İlker Meral vardı…

11 ay önce Bursaspor-Galatasaray kupa yarı final rövanş maçında düdükleri hep Bursaspor’un aleyhine çalan ve Timsah’ın final biletini elinden alan, ardından da bir daha ortalıkta görünmeyen Balıkesir bölgesinin eczacı hakemi İlker Meral’i yeniden Bursa’ya gönderenlere yazıklar olsun…

Sizin amacınız belli. Kupa finalinde Fenerbahçe ile Galatasaray’ı istiyorsunuz…

En güçlü adaylardan biri olan Bursaspor’un elenmesi için ne yaparsanız yapın bizi şaşırtamazsınız… Türk futbolu sayenizde yerlerde sürünüyor.

Bursa’ya beraberlik için geldiği her halinden belli olan Gençlerbirliği’nin tekmelerine, kasti faullerine göz yuman İlker Meral ve saz ekibi maçı sinir savaşına çevirmek için ne gerekiyorsa yaptı.

Rakibi gösterilmeyen sarı ve kırmızı kartlar, Bursaspor’a çıkan ucuz sarı kartlar tribünleri dahi çileden çıkardı.

Bu ligde oynamak istemiyoruz” ve “İlker gol gol goltezahüratları hem TFF’ye hem de artık düdüğünü asma zamanı çoktan geçmiş İlker Meral’e kapak olsun.

Mersin maçında tam 82 dakika 10 kişi oynayıp muhteşem bir zafere imza atan yeşil beyazlı futbolcular, oyunu orta alanda kilitleyen, Fernandao, Josue ve Volkan’a pranga vuran Gençlerbirliği’nin tuzağına düştü.

Sinirlere hakim olamayan Şenol Güneş’in talebeleri 1-1’lik skora razı oldu.

Bursaspor, 8 Nisan’da Ankara’da oynanacak rövanş maçını kazanıp veya rakibiyle en kötü 2-2 berabere kalıp turu geçebilir. Tabiki TFF ve MHK dün akşamki gibi bir atama daha yapmazsa…

Bir çift sözümüz de Volkan Şen‘e gelsin…

Kaptanlık pazubandını takmak sorumluluk ister… Rakip oyuncular yada hakem ne yaparsa yapsın kırmızı kart görüp takımını kritik maçlar öncesinde yalnız bırakmaya ne hakkın var? Bu sezon gördüğün 9 sarı ve 2 kırmızı kart umarım yeterli bulursun!

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X