Erdal Akçay
Erdal Akçay

Bursa Uludağ Cup neden olmasın?

Türkiye’de altyapı denince akla gelen kulüpler Bursaspor, Gençlerbirliği, Beşiktaş ve Trabzonspor’du uzun yıllar… Son yıllarda Altınordu müthiş bir atılım yaptı. Kulüp Başkanı Seyit Mehmet Özkan gerek kazandırdığı tesislerle gerekse düzenlediği Uluslararası organizasyonlarla hem Altınordu’nun hem de İzmir’in adını ilk sıralara çıkardı.

İki gündür Bursaspor U12 Takımı‘nın İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen İzmir Cup‘taki müthiş mücadelesini Bursaspor TV’den canlı izliyoruz.

Geleceğin minik kramponları iki günde 11 maç oynadılar. Sayı fazla gibi görülebilir ancak kadrodaki tüm oyuncular 20’şer dakikalık maçlarda süre alarak o müthiş heyecanı yaşayıp atılan gollerin sevincine ortak oluyor. Yaptıkları Timsah yürüyüşleri de göğüs kabartıyor.

Bursaspor Futbol Okulu Koordinatörü Hakan Cenkçiler ve U12 takım antrenörü Hacı Murat Yılmaz ile kaleci antrenörü Metin Akdemir‘i kutlarız. Futbol okulunun öğrencileriyle önemli işlere imza atıyorlar. Bu yaş grubundan önümüzdeki yıllarda Timsah Arena’da sahaya çıkacak oyuncular mutlaka olacak.

Bursa nüfusu 3 milyona dayanmış bir kent olmasına ve her geçen gün tesis sayısı artmasına rağmen bir çok eksiği var.

Mesela 10’larca sahanın bulunduğu kompleksler niçin yapılmaz?

Bursa ve Uludağ ile özdeşleşmiş Uluslararası turnuvalar niçin düzenlenmez?

Büyükşehir Belediyesi, Bursaspor Kulübü, ilçe belediyeleri ve şehirle özdeşleşmiş dev markaların desteğiyle bu kent bir değil yılda en az 5 büyük organizasyona imza atabilir.

Sadece futbol olarak düşünmeyin, ufkunuzu geniş tutun.

Voleybol, basketbol, hentbol, yüzme sporuyla Bursa her zaman altyapıda en iyiler arasında yer almış bir kent.

Yeterki bu kentin çocuklarına, antrenörlerine imkanlar sunulsun, daha modern tesisler yapılsın, organizasyonlar yapılsın.

Görün bakalım Bursa’nın bileğini büken olabiliyor mu?

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X