Erdal Akçay
Erdal Akçay

Bursaspor kazansın!

7 gün sonra 55 yaşına girecek olan koca çınar Bursaspor’da seçim vakti geldi…

Yeşil beyazlı kulüp yeni tüzükle birlikte tarihinde ilk kez 2 gün sürecek olağan seçimli genel kurulunu yapacak.

Yine ilk kez Büyükşehir Stadı’nda yapılacak kongrede başkan dahil 13 kişilik yönetim kurulu seçilecek.

Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle bugün iftardan sonra 21.30’da başlayacak kongrede 4 başkan adayı projelerini ve hedeflerini üyelere anlatıp ikna etmeye çalışacak. Yarın ise 12.00-17.00 arasında sadece oy atımı olacak.

Birbirinden iddialı dört başkan adayı her gün iftardan sahuna kadar ilçeleri ziyaret etti, gezmedik mahalle bırakmadı. Taraftar grupları ve derneklerle bir araya gelip yönetimlerini, seçilmeleri halinde yapacaklarını anlattı, destek istedi.

Dövizdeki sürekli artış nedeniyle 450 milyon Türk Lirası’nı aşan kulübün borcuna rağmen göreve talip olan 4 başkan adayına da teşekkür etmek lazım. Her birinin ayrı projeleri, hayalleri var. Her bir proje Büyük Bursaspor’u daha ileri hedeflere taşıyacak türden.

Bu kongrede seçilecek yönetim gerçek anlamda ateşten gömlek giyecek.

1985’ten bu yana Bursaspor’u takip eden ve 27 yıllık Divan kurulu üyesi olarak kongre sonunda seçimi kazanan başkan ile birlikte diğer üç adayın el ele, kol kola birlik beraberlik mesajı vermesini diliyorum. Büyük Bursaspor’un daha sağlam temeller üzerine oturtulması için tüm projelerin kulübün bilgi bankasında buluşturulması ve hayata geçirilmesi için herkesin üzerine düşen görevi yapması dileğiyle…

Kaybedenin olmadığı Bursaspor’un kazandığı kongre olsun.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X