Erdal Akçay
Erdal Akçay

Büyük bestekara…

Bursaspor-Ankaragücü dostluğunun mimarı, yeşil beyazlı tribünlerin unutulmaz ismi Şehit Asteğmen Abdülkerim Bayraktar’ın ikizi Fehmizat’ın vefatı tüm camiayı derinden üzdü…

Dün akşam Atatürk Stadı’nın en azından üç tribününü taraftarların tamamen doldurup dillerden düşmeyen tezahüratların bestekarını anmasını bekledik.

Kapalı kalearkasının ceza nedeniyle boş bırakıldığı maç öncesi takımın sahaya “Fehmizat Bayraktar kalbimizdesin” pankartıyla çıkması ve saygı duruşu yapılması anlamlıydı.

Maraton tribünde açılan, “Kolay değil göğüs germek bu sessiz gidişine…”, “Her zaman kalbimizdesin büyük bestekar” pankartları Fehmizat içindi.

Bursaspor camiası gerçekten çok büyük bir değerini kaybetti.

Dün akşamki galibiyet sana ve 22 yıl sonra cennette buluşacağın ikizin Abdülkerim’e armağan olsun…

Bu kalpler sizi asla unutmayacak…

Volkan Şen ve Bakambu’nun yokluğunda Eskişehir’de vasat bir görüntü çizen yeşil beyazlı takımın dün akşam Balıkesir karşısında iki farklı görüntü sergilediğini belirtelim.

Şenol Hoca ilk yarıda kanatları Holmen ve Ozan İpek’ten oluştururken, Josue’nin nefis golüyle öne geçen takımın emeklilik yaşı çoktan geçmiş Gökhan Ünal’a iki gol ikram etmesi hiç yakışmadı. Allah’tan Holmen ile beraberlik sayısı erken geldi.

İkinci yarıda kaptan Ozan İpek’i soyunma odasında bırakıp Enes Ünal hamlesi yapan Güneş’in bu sihirli dokunuşu farkı da getirdi.

Genç santrfor takımını adeta ateşledi, Fernandao ve Josue ile birlikte Balıkesir’in üzerine kabus gibi çöktü. Bir de gol atan Enes daha fazla süre alması gerektiğini de göstermiş oldu.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X