Erdal Akçay
Erdal Akçay

Can yakan beraberlik!

Köşe Yazısını Dinle

Bursaspor dün Isparta 32 Spor deplasmanında çifte bayram yapmaya hazırlanırken, son anda yediği beraberlik golüyle adeta yıkıldı….

Yağmur altında oynanan maçın ilk yarısını sergilediği vasat oyunla 1-0 geride kapatan yeşil beyazlılar, Enver Cenk’in oyuna girmesiyle 10 dakika içerisinde Hasan Ayaroğlu ve Barış Dalkıran’ın golleriyle 2-1 öne geçmesine rağmen skoru korumayı başaramadı. 90. dakikada duran toptan yenen golle kaçan 2 puan Bursaspor’u yeniden ateş hattına indirdi.

Bayramın üçüncü gününde oynanan karşılaşma için Isparta’ya giden 500 dolayındaki taraftar yağmur altında takımlarına destek verirken, Bursaspor sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Kubilay Sönmez’i fazlasıyla aradı.

YAN TOP ZAAFİYETİ

Özer Hurmacı belinden sakatlığı bulunan Furkan Emre’yi de kulübede oturtup, Ertuğrul ile birlikte Baran Karagöz’ü stoperlerde oynatırken, evsahibi ekip yarattığı tehlikelerin karşılığını 17’da Abdullah’ın ortasında Berke Demircan’ın kafa golüyle aldı.

Isparta 32 ataklarını savuşturmakta zorlanan yeşil beyazlılar rakip kalede bulduğu az sayıdaki fırsatı Barış ve Hasan ile değerlendiremezken; kaleci Canberk de boşa çıkışlarla yürekleri ağza getirdi.

KAPTAN GİRDİ İŞ DEĞİŞTİ

Özer Hurmacı, ikinci yarıya başlarken, Hamza Baran-Eren Tunalı, Emre Tepegöz-Enver Cenk Şahin değişiklikleriyle oyuna müdahale ederken, Çağatay’ın da devreye girmesiyle 48’de beklenen gol geldi. Enver Cenk’in asistini geri çevirmeyen Hasan Ayaroğlu fileleri sarsıp skoru eşitlerken, 58’de Çağatay’ın pasında karşı karşıya kalan Barış Dalkıran Batalla vari aşırtma vuruşla topu ağlara gönderip takımını 2-1 öne geçirdi. Genç oyuncu attığı golün ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

Tribünlerin karşılıklı dostluk rüzgarları estirdiği, deyim yerindeyse helva gibi bir deplasmanda hem de çifte bayram günü 3 puana bu kadar yaklaşmışken 90. dakikada duran toptan bu kez Koray Yağcı’nın kafayla kaydettiği beraberlik golüne engel olamamak Bursaspor adına can yıkıcı oldu.

Üst üste 3 galibiyetin ardından 11. sıraya kadar yükselen ve üst üste alınan 3. beraberlikle birlikte 14. basamağa geri dönen Bursaspor puanını 42 yapsa da kendini ateşe atmış oldu. Özellikle Batman Petrolspor ve İnegölspor’un da kazanmasıyla son 4 haftaya 4 puan önde giren yeşil beyazlı takımın pazar günü evinde ağırlayacağı Arnavutköy Belediyespor’u yenmekten başka çaresi kalmadı.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X