Erdal Akçay
Erdal Akçay

Çok işimiz var çok!

Yeni oluşturulmak üzere olan bir takım için başlangıçta 3 maçta 3 puan fena sayılmaz aslında. Ama adınız Bursaspor ise ve 5 şampiyondan biriyseniz tabiki yetmez.

1 yıldır transfer diye basbas bağıran takımın eksikleri ağır aksak giderilmeye çalışılıyor.

Başkan Ali Ay, maddi imkansızlıklardan dolayı kıvranıp duruyor. Elbette haklı yönleri var ama bugüne yapılamayan transferlerin kulübe ağır bedeli oluyor. Onca milyon liralar başka kulüplerin kasasına giriyor, camiayı şehri havaya sokacak fırsatları değerlendiremiyorsunuz

Sonra da sporsor arıyor, taraftardan, işadamlarından maddi katkı bekliyorsunuz.

Beşiktaş karşısında Bursaspor’un çaresizliğini gördük. Takım ne yazık ki hücuma çıkamadı. Deniz Yılmaz’ın bir gram katkısı yoktu. Sahanın en iyisinin de yerine bek aranan Barış Yardımcı olması hayli anlamlıydı.

Hafta içinde verilen tüm demeçlerde Beşiktaş maçının Bursaspor için ne ifade ettiği dile getirildi. Ne yazık ki Paul Le Guen de belki elindeki imkansızlıklar nedeniyle taraftarın beklediği ne futbolu oynatabildi, ne de sonucu alabildi.

Alanyaspor maçında taraftarın müthiş desteğiyle oyunun son anına kadar galibiyeti kovalayan ve Delarge ile kazanan yeşil beyazlı oyuncular ne yazık ki vasat bir görüntü ortaya koydu.

Şimdi milli maç arasına girildi.

Umarız yapılacak takviyeler artık yılan hikayesine dönmez ve biran önce takıma katılır da Paul Le Guen camianın özlediği o takımı vizyona sokmak için daha fazla zaman kaybetmez.

Bursaspor’da olmaması gereken o kadar çok futbolcu var ki bu yükten kurtulmak için de 8 Eylül’e kadar ciddi anlamda çalışma yapmak gerekir.

Bu kulüp kimsenin yata yata para kazanacağı çiftlik olmamalı.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X