Erdal Akçay
Erdal Akçay

Durduramazlar bizi!

Ne rakiplerin tekmeleri, ne hakemlerin saçma sapan kararları Bursaspor’u durduramayacak.

Her fırsatta söylüyoruz; Bursaspor, Türkiye’nin en iyi futbol oynayan takımı.

Şenol Güneş ve talebeleriyle ne kadar gurur duysak azdır.

Rakipler tekme atmakla, kavga çıkarmakla uğraşsın, Yıldırım Demirören’in hakemleri 3 maymunu oynamaya devam etsin. Sahaya çıktığında sadece seyir zevki yüksek oyun sergilemeyi ve gol atmayı düşünen Bursaspor, hepsini yenecek güce sahip. Yeter ki tüm kent takımına sahip çıksın… Taraftar sahada olmayan rakipler için enerjisini boşa harcamayıp sadece kendi futbolcularına destek versin. Gerisini Güneş ve futbolcuları halleder…

TFF ve yayıncı kuruluşun işgüzarlığı dün bardağı taşırdı.

Önceki akşam Mersin’in Samsun’da berabere kalması üzerine gruptan çıkmak için galibiyetten başka şansı olmayan Karagümrüklü oyuncular, Bursaspor’u yenemeyeceğini anlayınca bastılar tekmeyi. Hakem Alper Ulusoy’da kasti hareketlere göz yumunca sinirler gerildi, Enes hastanelik oldu, Şamil ve Şener sakatlık geçirdi, Josue sinirlerine hakim olamadı. Adil Cenkçiler tribüne gönderildi, Şenol Güneş’i bile çileden çıkardılar.

Eserinizle gurur duyabilirsin ey TFF ve eyyamcı hakemleri…

Sahaya ideale yakın kadroyla çıkan ve ilk saniyeden itibaren galibiyeti düşünen Bursaspor henüz 20. saniyede Bakambu ile gol perdesini açtı. Öyle goller kaçtı ki Karagümrük ucuz kurtuldu. 89 ve 90+1’de rakip filelere iki gol daha bırakan Bakambu sinir harbine dönen maçta taraftarı sakinleştiren ilaç oldu.

Kupada ilk hedefine ulaşan Bursaspor şimdi çeyrek final bileti için Atatürk Stadı’nda muhtemelen 11 Şubat’ta oynanacak Başakşehir maçında Avcı engelini aşmaya çalışacak.

Bursaspor pazar günkü Gençlerbirliği maçını da kazanıp, ligde zirve yarışına devam edecektir.

Tribünlerde 25 bin yeşil beyaz sevdalısı görmeyi Şenol Güneş ve bu takım hak etmiyor mu?

Haydi Bursa sıra sende…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X