Erdal Akçay
Erdal Akçay

Eserinizle gurur duyabilirsiniz

Köşe Yazısını Dinle

Bursaspor, maddi imkansızlıklar nedeniyle dağılma noktasına gelen ve şimdiden 3 futbolcusunu kaybeden Afyonspor’a deplasmanda 2-0 mağlup olarak adeta kendini komaya soktu…

Geçen haftaki Esenler Erokspor maçında ortaya konan futbolun ‘f’sini dahi sergileyemeyen yeşil beyazlı futbolcuların sahadaki bu isteksizliğinin tek nedeni yönetim krizinden başka bir şey olamaz.

Geçen hafta istifa mektubunu Özlüce Tesisleri’nde bırakıp kulübü terk eden Başkan Recep Günay’ın yokluğunda 6 yöneticinin düzenlediği basın toplantısındaki söylemler Süper Lig şampiyonunu karanlık günlerin beklediğinin de bir göstergesi oldu.

TARİHİN TOZLU RAFLARI

Olağanüstü kongre sürecinden bu yana geride kalan 5 ayda camiayı bütünleştirmek yerine daha da ayrıştırmak için yapmadığını bırakmayan, taraftarı küstüren Günay yönetimi korkarım 60 yıllık koca çınarı 3.Lig’e sürüklemekle kalmayıp tarihin tozlu raflarına kaldırmak istiyor.

Şehirden aylardır “olağanüstü kongre kararı alın” sesleri yükselmesine rağmen bildiğini okuyan yönetim, Ulusal Kulüp Lisansı için gerekli şartları yerine getiremediği için TFF’den 3 puan silme cezası gelmesinin de önüne geçememişken transfer tahtası nasıl açılacak? FIFA’nın TFF’den yeni yaptırımlar istediğini yeşil beyazlı kulübün resmi sitesinden duyuran yönetimin koltuk/makam merakı Bursaspor’u dönüşü olmayan bir yola sokacağa benziyor.

Mevcut oyuncu kadrosuyla 2.Lig’de tutunması dahi hayal olan Bursaspor’un cümle aleme rezil olmasından zevk mi alıyorsunuz?

Köy, kasaba takımlarına yenilmekBursa kümeye” diye yapılan tezahüratları duymak hiç mi içinizi acıtmıyor?

Kendinizi kulübün sahibi sanmaktan vazgeçin…

5 kulübün birleşmesiyle 1 Haziran 1963’te bir güneş gibi doğan Bursaspor’un sahibinin Bursa şehri olduğunu unutmayın…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X