Erdal Akçay
Erdal Akçay

Evde Teker patladı!

Köşe Yazısını Dinle

Bursaspor, geçen sezon 140 milyon lira harcayıp düştüğü gayya kuyusundan nasıl çıkacak bilinmez…

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta varoluş mücadelesi veren yeşil beyazlı takım tarihinde hiç bu kadar yalnız bırakılmamıştır.

Şehir sırtını döndüğü yeşil beyazlı kulübü yeniden kucaklamazsa Bursaspor’un işi gerçekten zor.

Sadece muhteşem taraftarın desteğiyle eski günlere dönmek hayalden öteye gitmez.

Bir an önce geleceğe dönük güçlü planlamalar yapılmalı, devre arasında transfer tahtası açılıp kadroya gerekli takviyeler yapılmalı. Yoksa dün akşamki gibi hakemlerin ve rakiplerin mezesi olmaya devam ederiz.

KURTLAR SOFRASI

Geçen hafta Amed Sportif deplasmanında yalnızlığı iliklerine kadar hissseden yeşil beyazlı takım en azından iç sahadaki galibiyet serisini sürdürmek için dün akşam sahaya çıktı.

Geçen sezonun şampiyonu Pendikspor’un 6 as oyuncusunu birden transfer eden, alt liglerin yaşlı kurtlarıyla 2. Lig’in üzerinde bir kadro oluşturan Esenler Erokspor hafta içinde anlaştığı Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde geldiği Bursa’da 3 puanı alırken hiç zorlanmadı.

HANİ KIRMIZI KARTIN?

Henüz 14. dakikada Serdar Deliktaş’ın golüyle geriye düşen yeşil beyazlılar için kader anı 33. dakikaydı. Enver Cenk Şahin’in karşı karşıya yerde kaldığı pozisyonda Manisa Bölgesi B Klasmanı hakemi Şevket Teker kırmızı kart çıkarmak yerine oyunu devam ettirince karşı atakta Berk İsmail kafayla fileleri sarsıp Timsah’ın gardını iyice düşürdü.

Bir çok pozisyonda Bursaspor’un aleyhine kararlar veren hakem triosu Esenler Erok’un tereyağından kıl çeker gibi 3 puanı alıp gitmesinde önemli rol oynadı.

AYAKLARI TİTREDİ

Kubilay ve Enver Cenk’in çıkıp Hamza Baran ve Deniz Dirk’in girmesiyle iyice gençleşen yeşil beyazlılar ikinci yarıya daha istekli başlamasına rağmen son vuruşlarda etkisiz kaldı. 55’te bu kez Berat Altındiş’in yerde kaldığı pozisyonda penaltı beklentisi yine boşa çıkarken, deneyimli isimlere sahip Erokspor 74’te Sertaç Çam ile bulduğu golle 3 puanın sahibi oldu. Tribünlerin hakem triosu ve yönetime büyük tehki gösterdiği maçta Teknik Direktör Tahsin Tam ve talebeleri ortaya koydukları silik futbolla hayal kırıklığı yaşattılar.

Çarşamba günü Ankaraspor deplasmanında sahaya çıkacak olan yeşil beyazlılar pazar günü de Tarsus İdman Yurdu’nu konuk edecek. Bu iki maçı yeniden toparlanma adına fırsata çevirmek için özellikle takımın ağabeylerinin sorumluluk alması şart.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X