Erdal Akçay
Erdal Akçay

Finali güzel yapalım!

Bursaspor çalkantılı geçen 2016-2017 sezonunda 34. Haftada Trabzanspor’u deplasmanda 2-1 yenerek Süper Lig’de tutunmuştu.

Paul Le Guen yönetiminde yenilenmiş kadrosuyla ve yeni umutlarla başlanan, ancak istikrarsız sonuçlarla birlikte puan cetvelinin ikinci bölümünde gezinen yeşil beyazlılara Karabük galibiyeti ilaç gibi gelmişti.

Pazartesi akşamı düşme hattından uzaklaşmak isteyen Konyaspor ile Timsah Arena’da adeta sezonun finalini oynayacak Bursaspor.

Yeşil beyazlı ekip, renkdaşını yendiği takdirde puanını 39 yapıp camiayı hiç de hak etmediği büyük bir stresten kurtaracak.

Pazartesi akşamı aynı zamanda Berat Kandili. Yönetimin bilet fiyatlarında yoğun talep üzerine jest yapıp indirime gitmesiyle birlikte belki de kapalı gişe bir maça tanıklık edeceğiz.

Bursaspor açısından sezonun finali olan bu karşılaşma çiçeği burnunda teknik patron Mustafa Er adına da büyük önem taşıyacak. İlk kez Timsah Arena’ya birinci adam olarak çıkacak olan Mustafa Er ve futbolculardan en büyük beklenti Konyaspor karşısında coşkulu bir oyunla galibeyete ulaşmaları.

Bu saatten sonra kimin eksik olduğu yada kimlerin oynayacağı çokta önemli değil. Yeter ki takımla taraftar bütünleşsin. Gerisi zaten kendiliğinden gelecektir.

5 maçtır gol yemeyen ve yenilmeyen Konya’nın Bursa’dan eli boş gönderilmesi için tek yumruk olmak şart. Misafir tribün, saha içi ve kenar yönetimden gelebilecek olası provakatif hareketlere karşılık vermemek çok önemli.

Takımın zarar görmemesi ve Pablo Martin Batalla’yı iç sahadaki son Trabzon maçında yalnız bırakmamak için dikkatli olmakta fayda var.

 

Çayı demledik bekliyoruz kardeş!
 

Bursaspor’un kardeş takımı Ankaragücü Süper Lig kapısına dayandı. Bursasporlu Şehit Asteğmen Abdülkerim Bayraktar ve rahmetli ikizi Fehmizat Bayraktar’ın emaneti BursAnkara...

Ankaragücü bugün saat 15.30’da deplasmanda küme düşmesi daha önceden kesinleşen Manisaspor’a konuk olacak. Ümraniyespor, lider Ç.Rizespor’u yenemezse, Boluspor’un da Eskişehirspor’a puan kaybetmesi durumunda Ankaragücü 2011-2012 sezonunda düştüğü Süper Lig’e dönmeyi bitime bir hafta kala ilan edecek.

Bugünkü maç öncesinde Bursaspor taraftarına “Çayı demle kardeş geliyoruz” mesajı gönderen Ankaragücü’ne şimdiden “Süper Lig’e hoşgeldin kardeş” diyelim.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X