Erdal Akçay
Erdal Akçay

Fıstık gibi Timsah!

Bursaspor, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir başka güzel…

Geçen hafta Timsah Arena’nın açılışında Trabzonspor karşısında 2-0’dan 4-2’lik skorla müthiş bir geri dönüşe imza atan yeşil beyazlılar, Gaziantep‘te de 3-2 kazanmasını bildi. Böylece Bursaspor ligin ilk iki haftasında 6 puan ikram ettiği rakiplerinden rövanşları almış oldu.

Sırada şimdi Başakşehir var…

Kart cezalısı Serdar ve gribal enfeksiyon geçiren Sivok‘a Aziz‘in de dahil olmasıyla bambaşka bir savunma dizilişiyle sahaya çıkmak zorunda kalan yeşil beyazlılar, kardan arındırılmaya çalışılan bozuk zeminde uzun süre bocaladı.

30’da Şamil’in ıskasıyla başlayan, Dany ve Emre ile devam eden zincirleme hata sonucu Chibuike topu ağlara gönderince adeta buz kestik.

Çöpe giden ilk devrenin ardından özellikte 62’de Stoch-Erdem

ve Dzsudzsak-Bekir değişimleriyle takıma dokunan Hamza Hoca, Hosogai’yi sağbekten solbeke çekip, Emre’yi ileriye sürdü. Böyle olunca da çalışmayan kanatlar adeta canlandı.

Emre’nin kazandırdığı penaltıyı Necid ile gole çeviren yeşil beyazlı kramponlar, Çek golcünün yarattığı pozisyonda Bekir ile öne geçerek oyunun kontrolünü eline aldı.

82’de Chibuike’nin açık ofsayttan attığı beraberlik golünde çizgi hakemi Samet Çavuş’un gözüne perde inmiş olmalı. Bu kadar fahiş hata nasıl yapılır?

Futbolun adaleti yoktur denir ama Allah’tan Şamil 85’te Jorquera’nın nefis ortasına dokunarak Timsah’ı fıstık diyarından 3 puanla uçurdu.

Yalnız son saniyede kaleci Mert’in çizgi üzerinde elindeki topu kaçırması affedilir hata değil. Elyasa dokunsa emekler boşa gidecek ve büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaktık.

Hamza Hamzaoğlu ile yenilmez armada olan Bursaspor’u güzel günler bekliyor.

Batalla da bu haftadan itibaren takıma girecek.

Ali Ay başkanlığındaki yeni yönetime kulübün maddi sorunlarını çözme konusunda tüm şehrin topyekün destek verme zamanı…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X