Erdal Akçay
Erdal Akçay

Geleceğe dair…

Bursaspor elde ettiği saha sonuçlarıyla camianın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Aman nazar değmesin…

Hep söylüyoruz, burada en büyük pay kriz dönemini iyi yöneten Teknik Direktör Şenol Güneş‘in…

Futbolcularından sadece çıkıp sahada mücadele etmelerini isteyen Güneş’in komutasındaki Timsahlar rakiplerini birer birer avlıyor.

Ligdeki dördüncülük pozisyonu sezon sonuna kadar korunabilirse bu sezon için büyük başarı olur diye düşünüyorum. Elbette daha üst derecelere de hayır diyecek değiliz…

Kupa da da işler istediğimiz gibi gitmeye başladı.

Bursaspor perşembe günkü Karagümrük maçını kazanması halinde grup liderliğini garantileyip son 16’daki tek eleme maçını da evinde oynamanın avantajını yakalayacak.

Yeşil beyazlı takım yarın şampiyonluk adaylarından Galatasaray’ın konuğu olacak.

Ligin ilk devresinde dört şampiyonla Atatürk Stadı’nda oynadığı maçlarda 3 puanı bir arada göremeyen Bursaspor’un 2014’teki kayıp puanları Galatasaray maçından başlamak üzere geri alması en büyük temennimiz.

Torku Arena’dan müthiş bir geri dönüşle 3 puan çıkaran Bursaspor’un TT Arena’dan da galibiyetle ayrılması yeşil beyazlı renklere gönül verenlere büyük mutluluk yaşatacaktır.

Maça gidemeyecek binlerce taraftarın daha şimdiden 2010’daki gibi Topçular’a takımı karşılamaya gitmek için plan yaptığını duyuyoruz.

Yarın akşam alınacak galibiyet, 2 aydır takımı parçalamaya çalışan İstanbul medyası ve Bursaspor’un içinde bulunduğu mali krizden yararlanıp futbolcularına göz diken uyanıklara da kapak olacak.

Bugün İstanbul’a gidecek Timsahlar’a şimdiden başarı dileyelim…

Yolunuz açık, dönüşünüz zaferle olsun…

Perşembe akşamı Bursaspor’un Divan Kurulu toplantısı vardı. Başkanın saatler süren konuşmasında gördük ki kalıcı gelir kaynaklarından benzinlik arazisi önce 30 milyon liraya satılmış, kaporası bile alınıp kullanılmış, sonra alıcı vazgeçmiş. Elden gitmesi an meselesi. OSB’deki arazi satılmış. Kulübün borcu 125 milyon liraya yükselmiş. Mayıs sonuna kadar elde edilecek gelirle mali açığın 88 milyon 750 bin liraya düşmesi bekleniyor. Tahakkuk etmemiş 99 milyon liralık vergi borcu da cabası…

Son iki dönemde Bursaspor Kulübü adeta borç batağına sürüklendi.

Kartopu gün geçtikçe çığa dönüşüp mali yönden Bursaspor’u boğmaya çalışıyor. Allah’tan Bursaspor sevdalısı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe var da imdada yetişiyor.

Şimdiden locaları satılmaya başlanan Timsah Arena Bursaspor’un en büyük gelir kaynağı olacak. Tabi ki doğru değerlendirilebilirse…

Aksi takdirde yarın bu kulüp borçlarından kurtulmak için satacak bir şeyini de bulamayacak.

Umarım herşeyi satarak değil biraz da kalıcı gelir kaynakları yaratarak bu kulüpte iz bırakırsınız…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X