Erdal Akçay
Erdal Akçay

Gelene 4 gidene 4!

Timsah Arena Bursaspor’a bereket getirdi…

Pazar günkü açılışta Trabzonspor’u hem de 2-0 geriden gelip 4-2 mağlup ederek ligin ikinci yarışına flaş bir başlangıç yapan yeşil beyazlılar dün de gençleriyle kupada Tepecikspor’u aynı skorla dize getirdi…

B Grubu’ndaki 5. maçını da kazanarak yoluna emin adımlarla ilerleyen Bursaspor’un dünkü mücadesine genç oyuncular damga vurdu.

Helal olsun Hamza Hoca’ya…

Vakıfköy patentli 9 oyuncuyu 18 kişilik kadroya alıp 6’sına forma verdi.

Gözümüz özellikle Furkan Soyalp’teydi. 2 gol atıp bir de asisit yapan Furkan dünkü maçtaki performansıyla herkesin beğenisini kazandı.

Filipe Josue’ye verilen şans bu genç kardeşimize tanınmış olsaydı bugün yeni bir yıldız adayımız olabilirdi.

Yine de vakit çok geç değil…

Furkan Soyalp gibi Kubilay Kanatsızkuş, Emirhan Aydoğan, Furkan Emre Ünver, Yunus Öz Timsah Arena’nın çimlerine terlerini akıtarak hocalarının yüzünü kara çıkarmadı. Mert Örnek, Talha Çalışkan ve Berke Yılmaz‘ı da bundan sonraki maçlarda izleme fırsatı bulabiliriz diye düşünüyorum. Kaleci Okan Kocuk‘tan daha iyi bir performans beklerdim ama sanırım Timsah Arena’ya çıkmanın heyecanına yenik düştü…

Bursaspor’un olmazsa olmazıdır Vakıfköy… 2. şampiyonluğun buradan çıkması için yeni yönetimin buraya gereken önemi vermesi gerektiğini belirtelim.

Dünkü maçta Emre Taşdemir’i de izlemekten keyif aldık. Ancak Aydın Karabulut için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Kadroda kalmak istiyorsa o eski haline geri dönmesi şart.

Yazının başında Timsah Arena bereketli geldi dedik ya… Gerçekten yeni stadın mükemmel bir akustiği var. Dünkü maçı 4 bin 563 biletli taraftar izlemesine rağmen yapılan tezahüratlarda ortaya çıkan ses bütün stat doluymuş hissi veriyor.

Emeği geçenlere bir kez daha teşekkürler…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X