Erdal Akçay
Erdal Akçay

Golleri Serdar için atın

Bir milli maç arasını daha geride bıraktık. Ay yıldızlı ekibimiz küskünlerin de forma giydiği maçta Kosova’yı 2-0 yenerek 2018 Dünya Kupası umutlarını sürdürdü. Ancak bu milli arada Bursaspor büyük bir kayıp yaşadı.

U21 Takımıyla Özlüce Tesisleri’nde oynanan hazırlık maçında bugüne kadar eşi benzeri pek görülmemiş bir sakatlık geçiren Serdar Kurtuluş ne yazık ki sezonu kapattı.

Bir dizi ameliyattan geçmek üzere dün Almanya’ya giden Serdar’a acil şifalar diliyoruz.

Serdar’ın başına gelenlerden dolayı Akhisar Belediyespor maçı doğal olarak arka planda kaldı.

Başkan Ali Ay, yönetim kurulu, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve yardımcıları hem Serdar’ın hem de diğer futbolcuların bozulan moral motivasyonunu düzeltmek için büyük çaba sarf etti.

Bursasporlu futbolcular bugün Timsah Arena’da Akhisar ile yapacakları mücadeleyi öncelikle Serdar için kazanmalılar.

Bugün goller Serdar için atılsın…

Sakatlık anından itibaren arkadaşlarına destek veren yeşil beyazlı oyuncular zaten davranışlarıyla Bursaspor’daki başarının sırrını da göstermiş oldular.

 

12. Adamın rolü

 

Mütevazı kadrosuyla, sahada canla başla mücadele ederek geride kalan 10 haftadan 20 puan çıkarıp 4. sıraya yerleşeyen Bursaspor, bundan sonraki süreçte ciddi sakatlık yaşamaz ve hakem hatalarına kurban gitmezse 2017 için daha büyük hedeflerden söz edebiliriz.

Son olarak Şamil’in de sakatlar kervanına katılması can sıksa da, Sivok’un iyileşmesi, Faty’nin cezasının sona ermesi bir nebze olsun Hamza Hoca’nın elini rahatlatacaktır.

Bugünkü maçta taraftarın da 12. adamlık görevini en iyi şekilde yerine getirmesi 25 Kasım ve 10 Aralık’ta çıkılacak İstanbul seferi öncesinde takıma büyük itici güç olacaktır.

Bol gollü bir galibiyet dileğiyle…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X