Erdal Akçay
Erdal Akçay

Goool yine Batalla attı!

İyi bayramlar… Umuttur Bursaspor... Dünkü Kadıköy zaferinin bitiş düdüğüyle birlikte yeşil beyazlı kulübün resmi sosyal medya hesaplarından paylaşıldı bu iki cümle…

Şu sıkıntılı günlerde keyiflerin en büyüğünü yaşıyoruz…

Başkanı, 2010’daki tertemiz şampiyonluğuna dil uzatılmasına tepki gösterildiği için TFF kurulları tarafından 45 gün hak mahrumiyetiyle cezalandırılmış, teknik adamı, bazı futbolcuları Başakşehir maçında protesto edilmiş, 6 ciddi eksikle Kadıköy’e çıkmış ancak yeşil zeminde alnının akıyla 3 puanı söke söke almış bir Bursaspor’dan bahsediyoruz.

Yeniden yapılanma sürecine giren Bursaspor’un zamana, sabıra ve desteğe ihtiyacı olduğunu hep söyledik, söylemeye ve yazmaya da devam edeceğiz.

Bu takım 3-4 hafta sonra çok daha keyif verecek, puan cetvelindeki bugünkü yerini zorlayacak.

Dün gece Kadıköy’de bizlere büyük sevinç yaşatan tüm futbolculara, teknik heyete ve bir dakika olsun susmayan taraftara kucak dolusu sevgilerimizi gönderiyorum.

Bursaspor dün Kadıköy’de bir takımın topyekun nasıl savaşması gerektiğini gösterdi. Rakamlar yalan söylemez.

Oyunun hakimiymiş gibi gözüken ancak bol bol yan pas yapan, Volkan Şen dışında etkili oyuncusu olmayan Fenerbahçe 107 kilometre koşarken, Bursaspor tam 115 kilometre koşmuş. Yeşil beyazlı oyuncular adeta ikişer kişilik oynayıp sahada basmadık metre kare bırakmamış.

22 Şubat 2010’da 2-0’dan 3-2’lik galibiyete imza atıp şampiyonluğun umut ışığını yaktığımız o günden bu yana Kadıköy’de Fenerbahçe’yi lig maçında yenemiyorduk. O maçta yine kafayla Volkan Demirel’i avlayan Pablo Batalla dün gece de attığı kafa golüyle tüm Bursa’ya müthiş bir bayram hediyesi verdi.

Önce gençlere bakalım, Ertuğrul sağbekte Volkan Şen karşısında zorlansa da iyi mücadele etti. Genç Kubilay’a helal olsun. Sakatlanıp çıkana kadar hocasının yüzünü kara çıkarmadı. Mert Örnek’in de son bölümde oyuna girdiğini düşünürsek Vakıfköy’ün ürünleri göğsümüzü kabarttı.

Böylesine kritik bir maçta 3 genci oynatan Hamza Hoca’ya da bravo.

Kaleci Harun, stoperler Sivok ile İsmail, ön liberolar Faty ve Şamil bir de Aziz Behich müthişti.

Del Valle ile birlikte kanatları parselleyen Josua John’un asisti yetti.

Maç öncesinde şehirdeki umutsuzluğu 33. dakikada attığı golle dağıtan kaptan Pablo Martin Batalla’ya helal olsun. Mutluluğun tablosunu yapan Pablo sanki Allahın bir lütfu Bursasporlular için.

İyi bayramlar Bursa… Bu mutluluk hiç bitmesin…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X