Erdal Akçay
Erdal Akçay

Gül döktüm yollarına

Tebrikler çocuklar, tebrikler Mustafa Er ve kurmayları….

Tarihimizin en zor günlerinden geçerken dün akşam Balıkesirspor maçındaki müthiş performansınızla gözlerimizi yaşarttınız…

Transfer yasağını kaldıramasa da geçmiş yönetimlerin hataları sonucu alınan -3 puan cezasını bertaraf ederek sahada alın teri dökülerek elde edilen puanlara sahip çıkan Erkan Kamat ve yönetimini de baştan kutlayalım.

Milli arada takıma gerekli dokunuşları yapan teknik ekibe ve 90+6’ya kadar sahada basmadık yer bırakmayan ve futbolcu grubuna tüm şehrin sahip çıkması şart.

Bursaspor’u yaşatmak için gün birlik beraberlik ve kenetlenme günü…

Dün akşam 21 kişilik maç kadrosunda 6’sı ilk 11’de, 10’u kulübede olmak üzere 16 Vakıfköy patentli oyuncu vardı. İsterseniz zorunluluktan deyin ama Türkiye’de hiçbir kulüp böyle bir şey yapamaz.

Vefa Temel’in sol ayak çapraz bağının kopmasının moral bozukluğuna kaleci Mehmet Ataberk ve Özer Hurmacı’nın sakatlıkları da eklenince 20 yaşındaki kaleci Deniz Aydın ile 17 yaşındaki Tuğbey Akgün ilk kez forma şansı buldu.

Bursaspor’da da iz bırakan merhum teknik Direktör Nevzat Güzelırmak için yapılan saygı duruşuyla başlayan maça hayli istekli başlayan Bursaspor henüz 12’de Burak Kapacak-Ali Akman ikilisiyle ağları sarsıp 224 gün sonra locadan da olsa takımlarını destekleyen taraftarı sevince boğdu.

Hakemlerin felaket kötü yönetim gösterdiği maçta yine savunma hatasından kalesinde gol gören yeşil beyazlılar 45+1’de Burak Altıparmak’ın füzesi direkte patlamasa soyunma odasına önde girebilirdi.

Tuğbey-Ramazan değişimiyle çıkılan ikinci yarıya fırtına gibi başlayan Bursaspor, 51’de Burak Kapacak’ın ayak ucuyla dokunduğu topun direkten dönmesiyle “Bu ne şanssızlık” dedirtti. Burak Altıparmak’ın kaçırdığı iki net golün ardından kazanma azminden vazgeçmeyen yeşil beyazlılar iyice ceza sahasına gömülen Balıkesir’i uzatmada yıkmasını bildi.

90+2’de top toplayıcı çocuğun da katkısıyla tacı hızlı kullanan İsmail Çokçalış’ın pasını iyi değerlendiren Ali Akman, Batuhan Kör’e ‘al da at’ dedi. Yeşil beyazlı formayla ilk golünü atan Batuhan’ın sevinci görülmeye değerdi.

Maçın yıldızı Ali Akman, 90+5’te rakipten topu söküp kaleciyle birlikte iki Balıkesirli oyuncuya rağmen şık bir vuruşla topu ağlara göndererek maçın skorunu ilan ettiğinde stadyumda coşku tavan yaptı.

İki gol, 1 asistle oynayan ve İsmail Çokçalış ve Burak Kapacak ile birlikte adeta yıldızlaşan Ali Akman’dan bu camia sözleşmesini uzatmasını bekliyor.

Eğer bir gün bu takımdan ayrılacaksan para kazandırarak tıpkı Enes Ünal gibi Avrupa’nın devlerine gitmeni diliyorum.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X