Erdal Akçay
Erdal Akçay

Gül döktüm yollarına!

Köşe Yazısını Dinle

Geçen hafta yine sahasında muhteşem taraftarının desteğiyle Batman Petrolspor’u Enver Cenk Şahin’in tek golüyle yıkan yeşil beyazlılar, hafta içi mesaisinde Çorum FK deplasmanından 2-1’lik yenilgiyle dönmüştü.

Transfer tahtasının kapalı olması ve kısıtlı imkanlara rağmen Teknik Direktör Tahsin Tam yönetiminde Bursaspor armasını göğüslerini gere gere taşıyan genç kramponlar Sivas Belediye karşısındaki mücadeleleriyle şapka çıkarttılar.

TAM İSABET

Furkan Emre Ünver’in aylar sonra sahalara döndüğü maç öncesinde Hasan Ayaroğlu’nun sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarılması “Zaten kadro kısıtlı bir bu eksikti” dedirtti.

Ancak Bursaspor’un neferi olan adam gibi adam Tahsin Tam, Hamza Baran ve Mustafa Genç’e sefer görev emri çıkarırken, ilk yarıda Berat Altındiş attığı iki golle tribünleri çoşturdu.

İkinci yarıda ise Enver Cenk Şahin şovu vardı. Deneyimli kaptan ardı ardına attığı 3 golle hem toplam gol sayısını 4’e çıkardı, hem de bu sezon Bursa’dan çıkış olmayacağını herkese gösterdi.

GENÇ MUSTAFA BİTİRDİ

Çorum FK deplasmanında ilk golünü atan Mustafa Genç dün akşam da bir kez daha sahneye çıkıp skoru 6-0 yapmanın sevincini yaşadı.

Bursaspor’un çok borcu olabilir… Transfer tahtası da kapalı olabilir… Ancak 60 yıllık koca çınar dimdik ayakta…

Dün akşamki tarihi galibiyet yeşil beyazlı kulübün henüz ölmediğini ve genç oyuncularıyla da küllerinden doğacağını hem tüm Bursa’ya hem de tüm Türkiye’ye gösterdi.

Taraftarın yüksek sesle haykırdığı gibi: Kolay mı göğüs germek derdine senelerce…

Yeterki bu şehir kulübüne sahip çıksın… Bursaspor genç oyuncularıyla da bu yeniden diriliş mücadelisinden alnının akıyla çıkacaktır…

Lütfen şehrin dinamikleri artık yüzlerini Bursaspor’a dönsün ve bu takımın biran eski güzel günlerine dönmesine destek versin…

Hafta içerisinde de yazdığımız gibi başka Bursaspor yok…

Hep destek, tam destek…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X