Erdal Akçay
Erdal Akçay

Güneş Karadeniz`den doğar!

İlk 3 haftada evinde Galatasaray ve Beşiktaş`a pisi pisine kaybedip, sadece Başkent`te Gençlerbirliği`ni yenerek 3 puanda kalan Bursaspor bugün Karadeniz`e açılıyor…
Yeşil beyazlılar yarın karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçıyla yeni bir başlangıç yapma peşinde olacak.
Bursaspor`un ilk 3 maçtaki performansı ne yeşil beyazlı camiaya, ne de omuzunda dünya üçüncülüğü apoleti takılı Şenol Güneş`e yakışmadığı kesin. Kopuk kopuk oynasa da her takımı yenebilecek bir görüntü sergileyen Bursaspor, eğer Beşiktaş maçının ilk devresindeki futbolunu sahaya yansıtırsa Rize`den 3 puanı tereyağından kıl çeker gibi alıp evine döner. Ancak yeşil beyazlı kramponların “ben” değil, “biz” diyerek mücadele etmesi, gol atıp kahraman olma sevdasından da vazgeçmesi şart.
Eğer gol atandan çok, takımın kazanmasının önemli olduğu gerçeği kafalara yerleşebilmiş olsaydı şuan Bursaspor`u çok daha farklı bir konumda görebilirdik.
Çaykur Rizespor`un da henüz ligde galibiyetle tanışamamış olması, iki beraberlik ve bir yenilgiyle 4. haftaya 17. sırada girmesi maçın zorluk derecesini arttıracağı kesin.
En büyük beklentimiz; Bursaspor`un yarın Karadeniz`de bir Güneş gibi doğup alacağı galibiyetle seri başlatması…
Söz artık futbolcularda…
 
 
 
 
TFF`NİN SAAT ADALETİ!
 
 
Şenol Hoca, Federasyon`un yayınladığı maç saatlerine yönelik serzenişinde sonuna kadar haklı. Bir hafta gece 21.30`da, ertesi hafta gündüz 13.30`da maç verirseniz o takımın bütün düzenini alt üst edersiniz. Gece maçının oynadığı günün öğle yemeği saatine 5 gün sonra maç koymak olacak iş değil.
5 şampiyon takımın maç saatlerinin dağılımına baktığınızda Bursaspor`dan başka gündüz 13.30`da maç oynayanı göremezsiniz. Yeşil beyazlılar ilk yarıdaki 6 maçını 13.30`da, 3 maçını 16.00`da, 1 maçını 17.00`de, 3 maçını 19.00`da, 3 maçını 20.00`de ve 1 maçını da 21.30`da oynuyor. Fenerbahçe`nin en erken maçının 19.00`da, Galatasaray ve Beşiktaş`ın 18.00`de başladığını belirtelim. Trabzonspor ise en erken 16.00`da 5 maç oynayacak.
Anlaşıyan o ki Bursaspor`a TFF sıra takımı muamelesi uyguluyor.
Bu zihniyete en güzel cevabı verecek olan da saha sonuçlarıyla Şenol Güneş ile talebeleri olacak.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X