Erdal Akçay
Erdal Akçay

Güzel hareketler bunlar

19 Ocak’taki olağanüstü genel kurulda açık ara başkanlığa seçilen Ali Ay ve yönetim kurulu ertesi gün Özlüce’de görevi devraldığında kulübün kısa vadeli borcunun kongrede açıklananın aksine haziran ayına kadar 170 milyon lira ödeme yapılması gerektiğini öğrenmesiyle kulübün nasıl batırılmaya çalışıldığı gerçeği gün yüzüne çıkmış oldu.

Çiçeği burnunda yönetim kısa sürede yaptıkları çalışmalarla şehre öyle bir sinerji yaydılar ki insanların yüzleri gülmeye başladı.

Başkan Ali Ay ve yönetiminin kulübün içinde bulunduğu darboğazdan çıkarmak için Ankara’da yaptığı bir dizi ziyaretten çıkan sonuçlar da kısa sürede meyvesini verecektir.

Özellikle Batalla’nın lisansının çıkarılması için 9 milyon 600 bin liralık vergi borcuna yönetimin teminat göstermesi takdire şayan bir durum. Bursaspor’da yiyenlerin devrinin bitmesi güzel. Ancak verilen zararlar en ince ayrıntısına kadar belirlenip adli makamlara bildirilmeli ki bundan sonra Bursaspor’un 1 kuruşunu dahi kimse yemeye, bu külübün sırtından geçinmeye kalkmasın.

Ankara ziyaretlerine eşlik eden Bursaspor’un eski yöneticisi Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’i de tebrik etmek lazım.Bursaspor’un emrindeyim” diyen Şahin’i umarım diğer milletvekilleri de örnek alır.

İdari anlamda güzel işler yapılırken, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve talebeleri de saha sonuçlarıyla camiayı mutlu ediyor.

Ligde üst üste alınan 3 galibiyet, Ziraat Türkiye Kupası’nda grubu lider bitirip son 16 turuna kalmak güzel gelişmeler.

Dün akşam Eskişehir’de dondurucu soğukta yeşil beyazlı gençlerin performansı inanın içimizi ısıttı.

Vakıfköy patentli gençlere helal olsun, onlarla ne kadar gurur duysak azdır. Hamza Hoca’ya da bravo, Furkan Emre Ünver’i stoperde, Emirhan Aydoğan’ı orta alanda, Furkan Soyalp’i forvet arkasında sahaya sürdü. İkinci devrenin hemen başında da Kubilay Kanatsızkuş ve Mert Örnek’in de oyuna dahil olmasıyla birlikte deyim yerindeyse tabanca gibi takım izledik. İster aslarıyla, istek yedekleriyle ve gençleriyle olsun sahaya çıktığında golü, galibiyeti düşünen bir yapıya bürünen Bursaspor’u izlemek keyif veriyor.

Dün akşam yine Hamzaoğlu geleneği yaşandı ve Bursaspor geriye düştüğü 5. maçı da kazanmasını bildi.

Traore, Kubilay ve Tom De Sutter ile 3 gol bulan yeşil beyazlı kramponlar attıklarından daha fazlasını da kaçırarak komşu Eskişehir’i kupadan düşürdüler.

Bursaspor dünkü galibiyetiyle B grubunda ikincilik unvanını Tepecikspor’a göndermekle kalmadı, 2. Lig ekibinin kasasına 100 bin dolar tur primi koymasını da sağladı.

Son 16 turunda Timsah Arena’da Diyarbakır ekibi Amed Sportif ile karşılaşacak olan yeşil beyazlı takımın çeyrek final yolculuğunda taraftara büyük görev düşüyor.

O gün stadyumda tüm tezahüratlar Bursaspor’u farklı galibiyete taşıyacak şekilde yapalım ve bölücülerin ağzına sakız vermeyeliim…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X