Erdal Akçay
Erdal Akçay

Hani verdiğiniz sözler?

Köşe Yazısını Dinle

Dün akşamki BB Erzurumspor maçında futbolcuların mücadelesi 3 puanı getirmese de Bursaspor, galibiyeti sonuna kadar hak eden takımdı. Teknik Direktör Tamer Tuna, Adanaspor maçındaki o kötü görüntünün izlerini 5 değişiklik ve oyun anlayışıyla silmesine rağmen top üç direğin arasından bir türlü geçmeyince ne yazık ki bir puana talim etti takım.

Bu iş böylesine kritik bir maçtan önce 100 bin dolar prim vereceğini açıklamakla olmuyor sayın yönetim…

Bursaspor’u Süper Lig’e çıkarma iddiasıyla göreve geliyorsunuz… Transfer tahtasını açıyorsunuz ancak birbirlerini tamamlamayan gerekli-gereksiz 17 transferle geçen sezonun büyüsünü bozuyorsunuz.

Yetmiyor üç teknik adam gönderip dördüncüsünü 23 Aralık’ta göreve getiriyorsunuz.

Getirdiğiniz teknik adama da takımı ayağa kaldıracak ve hedefe taşıyacak 4-5 nokta atış transfer sözü veriyorsunuz. Hadi ilk hafta transfer sezonu başlamadığı için alsanız da oynayamayacak olan futbolcular nerede?

Dün akşam bir kez daha gördük Bursaspor’un net bir golcüsü yok, en az bir kanat ve final pasları atacak maestrosu da yok.

8 yabancı oyuncu kontenjanını boşaltamadınız, hiç olmazsa yerli oyuncuları alsaydınız diyeceğim ama öğreniyoruz ki transfer tahtası yeniden kapanmış.

Bahsedildiği gibi 60-70 bin euroluk ödeme yüzünden tahta açılamadıysa yazık.

Bursaspor bugün 20 puanla düşme hattındaysa bunun tek sorumlusu sizsiniz sayın ekip lideri. Eğer gerekli takviyeleri vakit kaybetmeden yapmazsanız bırakın öyle Süper Lig’e çıkacağız sözlerini takımı düşme hattından zor çıkarırsınız.

Sezon başında camiaya verdiğiniz sözleri kimse unutmuş değil.

Yapın transferleri lig bitmeden de alın olağanüstü kongre kararını ve kurtarın Bursaspor’u bu çift başlılıktan. Ele güne daha fazla rezil etmeyin bu koskoca kulübü.

Siz böyle yaptıkça ne taraftar tribüne döner ne de bu şehirden destek görürsünüz.

Göreve gelirken verdiğiniz şeffaflık sözünü neredeyse 5 aydır yerini getirmediğinizi bilmem hatırlatmaya gerek var mı?

Kulüpte tutamadığınız gibi borç batağındayken satıp para da kazanamadığınız İsmail Çokçalış ve Emirhan Aydoğan’ın Süper Lig takımlarına ellerini kollarını sallayarak gitmeleri de size yazar.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X