Erdal Akçay
Erdal Akçay

Hayaller ve gerçekler…

Köşe Yazısını Dinle

Öncelikle Bursasporlu futbolculara ve teknik heyete bu sezon yaşattıkları güzelliklerden dolayı teşekkür edelim.

Süper Lig’de şampiyon olmuş koskoca maziye sahip bir kulüp altyapısından yetiştirdiği evlatları ve teknik ekibiyle TFF 1. Lig’in kurtlar sofrasında varoluş mücadelesinden öteye play-off’a kalır mı heyecanını bu şehre hatırlattı.

Geçen sezon 20’ye yakın transferle hedefe ulaşamayan bu takımın Covid-19 belasının iliklerine kadar hissedildiği şu günlerde arzulanan sonuçları alamaması bu oyuncuların suçu değil.

6 haftalık yenilmezlik serisiyle 15 puan toplayıp tüm kente güzel hayaller kurduran da bu takım, özellikle Covid-19 vakaları ve sakatlıklarla çaresizlik yaşayan ve son 4 maçta sadece 1 puan alıp gerçekleri hatırlatan da bu takım.

Ligin en genç kadrosuyla mücadele etmek zorunda kaldığı yetmezmiş gibi kadrosunu amatör lisanslı futbolcularla takviye ederek maçlara çıkabilen Mustafa Er ve öğrencilerine kimse gönül koymamalı.

Kimse kusura bakmasın, asıl sorumlular sezon başında ve devre arasında transfer yasağını kaldırmak için kılını kıpırdatmayanlardır.

Ligin boyu iyice kısalırken, play-off hattıyla makasın iyice açıldığı bu hafta, perşembe günü Menemen pazar günü de Akhisar ile oynanacak iki karşılaşma Bursaspor’un bu sezon ligi hangi pozisyonda bitirebileceğinin de göstergesi olabilir.

Balıkesir karşısında inanılmaz hatalar yapan ve bu sezonun en kötü futbolunu sergileyen yeşil beyazlı futbolcuların hem fiziksel hem de mental anlamda toparlanması şart. İki maçtır gol dahi atamayan bu takımın özgüven kaybı yaşamasının önüne geçilmezse gerçekten yazık olacak.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X