Erdal Akçay
Erdal Akçay

Haykırıyoruz dört bir yana!

Bursaspor’da Ali Ay başkanlığındaki yönetim, yeşil beyazlı kulübü maddi darboğazdan kurtarmak ve kurumsal bir yapıya büründürmek için önemli çalışmalar yapıyor. Geçen yıl bol keseden dağıtılan paralar (ki karşılığı da yoktu) yüzünden yerle bir olan itibar hızla geri gelmeye başladı.

Bir önceki dönemde 145 milyon lira olarak gerçekleşen futbolcu ödemelerini 60 milyon liraya çekme adına atılan adımların meyveleri uzun vadede alınacaktır.

Altyapıdan yetişen gençlerle harmanlanmış, mücadele gücü yüksek, Bursaspor’un büyüklüğünü kavrayacak bir ekibin oluşmaya başladığını görmek sevindirici.

Dün Timsah Arena’da açılan mega Bursastore mağazası da hem kulübe, hem taraftara hem de bu kente çok yakıştı. Emeği geçenleri kutlarız.

Ancak başkan Ali Ay’ın da dikkat çektiği gibi orjinalleri dururken, kimse artık çakma ürün almamalı. Bursaspor ne kadar kazanırsa yeni şampiyonlukların gelmesi de o kadar yakın olacaktır.

Yeri gelmişken belirtelim ve uzatmayalım; 2010’daki lig şampiyonluğuyla Türk futbol tarihini yeniden yazan Bursaspor‘a çamur atmaya çalışanlar kendi pisliklerinde boğulup gideceklerdir.

Bunları kaale almaya bile gerek yok. Mağdur olan bir kulüp varsa o da Bursaspor’un ta kendisidir. TFF alel acele 58. maddeyi değiştirmeseydi 2011’in şampiyonu da Bursaspor’du bunu unutmayın.

 

DİLLERDEN DÜŞMÜYOR

 

Bursaspor, Adanaspor galibiyetiyle 3 puanla başladığı yeni sezonun ilk iç saha maçında bugün Başakşehir’i konuk edecek.

Timsah Arena’daki bu karşılaşma öncesinde gerçekleştirilecek şehitleri anma etkinliği ve muhteşem taraftar görsel şovlarıyla bir kez daha alemin kralı olduğunu gösterecektir.

Bursaspor taraftarının dillerden düşmeyen;

Çıldırt bizi bu sene yine, seviyoruz delicesine unutma,

Dönde bak şu tribüne anla senin kadar sevilen var mı dünyada

Haykırıyoruz dört bir yana, istiyoruz şampiyonluğu inatla,

Haydi bastır şanlı Timsahım, kupayı yine kaldıralım…

tezahüratını tüm camia birlikte dillendirdiğinde Bursaspor’un önünde hiçbir güç duramayacaktır.

Son olarak; Bursa’ya daha da ısınan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu‘nun Timsah Arena’yı rakiplerine dar eden bir Bursaspor‘u bu akşamki maçla birlikte vizyona sokacağını düşünüyorum.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X