Erdal Akçay
Erdal Akçay

Hedef sizin neyinize!

Geçen haftaki Beşiktaş yenilgisine rağmen, Mudanya’da gece yarısı bine yakın taraftar sizleri karşılayıp onurlu futbolunuzdan dolayı bağırlarına basmadı mı?

Dünkü Akhisar maçındaki haliniz neydi öyle?

Bir haftadır Özlüce’de ne yaptınız?

Kapalı kapılar ardında mangal keyfi mi yaptınız?

Siz insanlarla dalga mı geçiyorsunuz?

Biraz olsun utanın…

Ah be Hamza Hoca maçı en tepeden değil de keşke yedek kulübesinin hemen arkasında izleseydin, belki oyuncuların seni görür de yüzleri kızarırdı.

Tabiki utanma duyguları varsa…

UEFA Avrupa Ligi yolunda en yakın rakibini yenip geride bırakmak, yukarıdakilere iyice yaklaşma fırsatı ortadayken 20 bini aşkın taraftar muhteşem desteklerini vermişken, dünkü tablo Bursaspor formasına yakışmadı. O kutsal formanın içindekileri Batalla ve erken sakatlık yaşayıp maça devam edemeyen Deniz dışında yok sayıyorum. Çünkü sonradan girenler dahil hepsi bir hiçti.

Bir kez daha gördük Bekir’den sağbek, Şamil’den ön libero olmaz. İkisi de Bursaspor’un oyuncusu değil. Hele Serdar’a, Sercan’a ne demeli sizin kötü oynama lüksünüz olamaz.

Onca markaja rağmen bir şeyler yapmaya çalışan ve bir şutu direkten dönen Batalla’dan utanın biraz. Korkarım siz Batalla’yı geri geldiğine de pişman edeceksiniz.

Bursaspor’dan bu sezon kalan 5 haftada birşeyler beklemek artık hayalcilik olur.

Başkan Ali Ay ve yönetimi teknik heyetle oturup bugünden tezi yok gelecek sezonun planlamasını yapmalı.

Artık forma takımdan gideceklere değil, kalacaklara ve U21 takımından geleceklere verilmeli.

Dün Akhisar U21’e 5 gol atan Kubilay‘ı, Furkan‘ı, Mert‘i, Furkan Emre‘yi ve diğer gençlere şans tanınmalı.

Bursaspor taraftarı daha ne yapsın?

Tribünlerin önemli bölümünü doldurdu. Teksas’ın önlerliğinde takımına müthiş destek verdi.

Bir tek sahadaki kendi futbolcularını ateşleyemedi.

Bu müthiş ambianstan etkilenen Akhisarlı oyuncular maçın büyük bölümünde iyi savunma yapıp son anlarda buldukları iki golle hayal edemeyecekleri bir galibiyetle evlerinin yolunu tuttu.

Bu kadar destek görmüşken, daha ilk golden sonra teslim bayrağını çekersen, taraftarın tepkisine de alınganlık göstermeyeceksin.

Önce “Oynayın” ardından, “şampiyon olmayın adam gibi oynayın” tezahüratları sizi kendinize getiremediyse daha ne söyleyelim.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X